Cristofor Aldea-Teodorovici Orchestra, Concert #dinBasarabia de Ziua Națională a României – VIDEO

Cristofor Aldea-Teodorovici Orchestra, Concert #dinBasarabia de Ziua Națională a României – VIDEO
loading...

De Ziua Națională a României, vă invităm la Concert #dinBasarabia – Ediție Specială, cu Cristofor Aldea-Teodorovici Orchestra.

Astfel, pe 1 decembrie, ora 19:00, la Cinema PRO, va avea loc primul concert în București susținut de fiul regretaților artiști ai neamului, Ion și Doina Aldea-Teodorovici, acompaniat de orchestra sa.

În cadrul evenimentului, vor fi interpretate renumitele cântece ale Renașterii Naționale din Basarabia, dar și alte piese compuse de Ion Aldea-Teodorovici.

Concertul este organizat de Centrul pentru Integrare și Dezvoltare PRUT, cu sprijinul Departamentului Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni.

Formată în august 2014, Aldea-Teodorovici Orchestra este un proiect inspirat din tradițiile folclorice și muzica contemporană, care își propune realizarea de show-uri live bazate strict pe sunetul autentic al instrumentelor și al vocii, într-o manieră ce nu poate fi imitată de vreun dispozitiv electronic.

Amestecul stilurilor folk, progressive rock, funk, soul și etno într-o stilistică de stradă, pop-orchestrală cu tentă funky, compune sound-ul specific orchestrei.

Conducătorul artistic, solistul orchestrei și fondatorul ei este Cristofor Aldea-Teodorovici.

Categories: MUZICĂ

About Author

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro