Cristina Ţopescu, păzită de câinii săi şi după moarte. Doi dintre ei au murit alături de ea în pat

Cristina Ţopescu, păzită de câinii săi şi după moarte. Doi dintre ei au murit alături de ea în pat
loading...

Informaţii cutremurătoare ies la iveală despre moartea tragică a Cristinei Ţopescu. Câinii, prietenii ei de suflet, i-au fost alături şi după moarte. Au păzit-o până când a fost găsită de poliţişti.

Câinii de care avea grijă Cristina Ţopescu, i-au fost alături chiar şi după ce aceasta a decedat. S-au pus în pat alături de ea şi nu au părăsit-o. Ba mai mult, doi dintre ei au murit alături de ea.

E dovada supremă de iubire faţă de cea care i-a hrănit şi îngrijit ani de zile şi le-a oferit propria casă drept adăpost.

Cristina Țopescu a fost găsită în hainele în care dormea, în pat, învelită cu plapuma. Cel mai probabil a murit în timpul somnului.

Informaţiile preliminare furnizate de medicul legist indică faptul că jurnalista nu a făcut infarct, ci mai degrabă a suferit o comoție cerebrală.

Urmează ca rezultatele probelor toxicologice şi histopatologice să stabilească circumstanţele în care şi-a pierdut viaţa.

Pe lângă cei 7 câini de care se îngrijea acasă, Cristina Ţopescu mai avea în grijă şi alţi zeci de câini care se aflau într-un ţarc amenajat în apropierea casei din Otopeni, unde locuia.

Zilnic mergea să hrănească câinii şi să aibă grijă de ei.

Pe 26 decembrie 219, Cristina Ţopescu a avut ultima postare pe facebook, iar aplicaţia whatsaap arată faptul că ultima dată când a fost activă a fosta data de 28 decembrie 2019, ora 09.55.

Categorii: ȘTIRI

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro