Informaţii cutremurătoare ies la iveală despre moartea tragică a Cristinei Ţopescu. Câinii, prietenii ei de suflet, i-au fost alături şi după moarte. Au păzit-o până când a fost găsită de poliţişti.

Câinii de care avea grijă Cristina Ţopescu, i-au fost alături chiar şi după ce aceasta a decedat. S-au pus în pat alături de ea şi nu au părăsit-o. Ba mai mult, doi dintre ei au murit alături de ea.

E dovada supremă de iubire faţă de cea care i-a hrănit şi îngrijit ani de zile şi le-a oferit propria casă drept adăpost.

Cristina Țopescu a fost găsită în hainele în care dormea, în pat, învelită cu plapuma. Cel mai probabil a murit în timpul somnului.

Informaţiile preliminare furnizate de medicul legist indică faptul că jurnalista nu a făcut infarct, ci mai degrabă a suferit o comoție cerebrală.

Urmează ca rezultatele probelor toxicologice şi histopatologice să stabilească circumstanţele în care şi-a pierdut viaţa.

Pe lângă cei 7 câini de care se îngrijea acasă, Cristina Ţopescu mai avea în grijă şi alţi zeci de câini care se aflau într-un ţarc amenajat în apropierea casei din Otopeni, unde locuia.

Zilnic mergea să hrănească câinii şi să aibă grijă de ei.

Pe 26 decembrie 219, Cristina Ţopescu a avut ultima postare pe facebook, iar aplicaţia whatsaap arată faptul că ultima dată când a fost activă a fosta data de 28 decembrie 2019, ora 09.55.