Veste tragică. Cristina Ţopescu, fiica regretatului Cristian Ţopescu, a fost găsită moartă în propria casă. Vedeta de televiziune era decedată de trei săptămâni. O vecină a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni.

Potrivit poliției, în cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență.

Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală.

Cristina Țopescu devenise consilier al Ministrului Sănătății. Și cei de la minister au încercat să o contacteze pe Cristina Țopescu, fără succes. Au crezut însă că este plecată în străinătate și de aceea nu răspunde la telefon.

Doi câini au fost găsiţi morţi în curtea vedetei tv

Vecinul ei, care a sunat la 112, a observat, într-o anexă a curții ei, doi câini morți. Atunci, și-a dat seama că ceva rău s-a întâmplat.

N-o mai văzuse – n.r. persoana care a sunat la 112- de zile bune, erau vecini și discutau foarte mult despre căței. Intenția vecinului a fost să se ducă să forțeze ușa. A observat, într-o anexă a locuinței, doi câini morți și și-a dat seama că ceva rău s-a întâmplat, pentru că n-ar lăsa niciodată câinii fără mâncare. A fost găsită în dormitorul de la etaj, în pat, au chemat procurorul și medicul legist.” a spus Sergiu Cora, senior editor Antena 3.