În urmă cu un an de zile, o persoană apropiată Cristinei Ţopescu, a sunat-o să îi prezinte condoleanţe pentru moartea tatălui ei, Cristian Ţopescu. Însă, fără să ştie că Cristina nu închisese telefonu, persoana respectivă a mai spus ceva, sub forma unui blestem. „Urările de bine” la adresa Cristinei Ţopescu s-au împlinit un an mai târziu.

Prietena Cristinei Ţopescu, cea care a sunat la 112 şi a chemat poliţia care a descoperit-o moartă în casă pe Cristina Ţopescu, face noi dezvăluiri despre viaţa vedetei tv.

”Într-una din acele zile, o persoană apropiată a sunat-o și i-a prezentat condoleanțe și apoi i-a spus să o anunțe dacă are nevoie de ceva. Crezând apoi că după încheierea convorbirii, Cristina închisese telefonul a spus: ”Dă-o în …. mă-sii, să moară cu câinii ei!” Telefonul era pe masă, pe speaker, iar eu eram lângă ea”, a povestit prietena Cristinei Țopescu, care a precizat că persoana care sunase era ”foarte apropiată”, fără să vrea să dea numele acesteia. Prietena a mărturisit că după ce Cristina a auzit înjurătura, care suna cumva parcă și a blestem, a început să plângă.

Cristina Țopescu a murit singură în casă, avându-i alături doar pe cățeii săi, dintre care doi au fost găsiți fără suflare lângă ea. Practic blestemul s-a adeverit un an mai târziu.

Cristina Ţopescu a fost incinerată joi, la Crematoriul Vitan Bârzeşti din Capitală.