Cristina Ţopescu a fost găsită moartă în casa sa din Otopeni, duminică seară, de către poliţia care a fost alertată de un vecin care nu o mai făzuse de ceva vreme pe celebra vedetă de televiziune. O posibilă dată a morţii ar fi 28 decembrie 2019.

O veste tragică a şocat România. Celebra şi îndrăgita vedetă de televiziune, Cristina Ţopescu, a murit. Fiica regretatului Cristian Ţopescu a fost găsită fără suflare în propria casă.

Încă nu se ştie cauza morţii şi nici când a survenit decesul. Anchetatorii au declarat presei că pe corp nu s-au observat urme de violenţă şi că medicul legist va stabili motiovul decesului.

Whatsapp ar putea ajuta anchetatorii pentru a stabili data decesului

Ultima logare a Cristinei Ţopescu pe Whatsapp a fost pe 28 decembrie 2019, la ora 09.55.

Sebastian Popescu, Preşedintele PNR a declarat pentru recentNEWS.ro că a discutat ultima dată pe 5 decembrie cu vedeta tv şi că aceasta nu i-a răspuns la mesajul din 31 decembrie.

Sunt şocat de această veste. Nu îmi vine să cred. Pe 5 decembrie 2019 am avut onoarea de a discuta prima dată, telefonic cu Cristina Ţopescu. Am vorbit la 6 dimineaţa, preţ de o jumătate de oră. Am fost atât de bucuros că am avut această onoare, încât nu pot descrie în cuvinte. Avea o voce atât de caldă, emana atât bunătate şi energie pozitivă..off, nu îmi vine să cred că nu mai e printre noi. A rămas să ne auzim peste o săptămână pentru a pune la punct o prezenţă a mea în cadrul emisiunii pe care o realiza la Canal 33. I-am scris pe whatsapp pe 14 decembrie dar nu mi-a răspuns. Pe 31 de cembrie i-am trimis urări de an nou dar din păcate nici la acest mesaj nu a mai răspuns. Dumnezeu să o odihnească în pace„, a declarat Sebastian Popescu, Preşedintele PNR.

A fost deschis dosar penal pentru moarte suspectă pentru a se stabili circumstanţele în care vedeta tv şi-a pierdut viaţa la doar 59 de ani.

Cristina Ţopescu a realizat emisiuni la Televiziunea Română, a prezentat apoi Focus la Prima TV, a realizat emisiuni şi la Antena 3 iar în ultima perioadă realiza şi prezenta o emisiune la Canal 33.