Legiștii de la Serviciul de Medicină Legală Ilfov au încheiat, luni, după câteva ore, autopsia trupului Cristinei Țopescu. Însă, până la această oră, nimeni nu s-a interesat de trupul vedetei tv.

Membrii familiei şi prietenii pare să o fi abandonat pe Cristina Ţopescu şi după aflarea veştii morţii acesteia. Nimeni nu s-a dus să ridice trupul de la morgă.

„Actele medicale referitoare la decesul ziaristei – descoperită fără suflare în locuința ei din Otopeni – sunt gata, însă legiștii nu au cui să le predea pentru că nimeni, niciun membru al familiei sau vreo altă persoană împuternicită de aceștia, nu a venit să ridice trupul neînsuflețit de la morgă”, potrivit librertatea.ro.

Pe actul constatator al decesului, medicii legişti au notat ”cauze neprecizate”.

Nu au fost găsite semne de violență sau ale unor boli cronice. Doar urmele unei operații mai vechi, de extirpare a uterului. Au fost prelevate probe pentru toxicologie și pentru efectuarea testelor ADN.

Cristina Țopescu a fost descoperită, duminică seară, decedată în locuința ei din Otopeni. Era îmbrăcată într-un tricou cu mânecă scurtă și pantalon de pijama, pe patul din dormitor, acoperită până la nivelul umerilor cu o pătură. Moartea a surprins-o pe Cristina dormind pe partea dreaptă a corpului.

Din cauza numărului mare de zile care trecuseră de la deces dar și a căldurii excesive din apartamentul care avea toate ferestrele închise şi centrala termică în funcțiune, cadavrul intrase în putrefacție, cu uscarea tegumentelor.

La capul patului, pe noptieră, au fost găsite flacoane de diazepam și de ketonal. Pe pătura cu care se învelise era mult păr de câine.