Cristina Ţopescu era la capătul puterilor şi cerea cu disperare ajutorul prietenilor, însă aceştia au ignorat-o şi au lăsat-o să moară singură în casă, înconjurată de câinii săi.

Un nou mesaj disperat trimis pe 28 decembrie, unui prieten, arată starea groaznică în care se afla Cristina Ţopescu. Însă nimeni nu i-a sărit în ajutor.

Potrivit cancan.ro, Cristina Țopescu i-a dat un mesaj unui prieten înainte să moară, mărturisindu-i acestuia că a luat un somnifer puternic.

”Iau un somnifer puternic, nu pot să dorm, nu mai am putere, sunt la capătul puterilor. Nu te mai sâcâi, nu știu oricum cât mai rezist în lumea asta, nu mai pot să duc suferința asta” – a fost SMS-ul trimis de Cristina Țopescu, pe data de 28 decembrie, la ora 22:01.

Cu două ore înainte, Cristina Țopescu îi scrisese aceluiași prieten: Nu mai știu ce să fac, sunt terminată! Ăsta (n.n. – patronul adăpostului de câini) a dispărut, de tine nu mai dau și ce văd pe net despre nenorocit mă îngrozește și îmi activează instinctual criminal! Te rog din suflet, sună-mă, să mă liniștesc puțin că simt că-mi pierd mințile când nu pot salva un câine, știu că mă înțelegi.

Cristina Ţopescu a fost găsită moartă în casă, pe 12 ianuarie 2020, după ce o vecină a sunat la 112 iar poliţia a intrat în casă şi a găsit-o întină în pat, fără suflare, într-o stare avansată de putrefacţie.