Din 14 septembrie, în fiecare luni, Cristian Pârvulescu va fi analistul de serviciu al Jurnalului de seară de la Digi 24.

Cunoscut şi apreciat politolog, atent observator al agendei publice şi comentator al actualităţii româneşti şi internaţionale, Cristian Pîrvulescu se alătură proiectului Digi24.  Din 14 septembrie, de la ora 21:30 a fiecărei zile de luni, va fi invitatul lui Cosmin Prelipceanu la „Jurnalul de seară”.

Ce înseamnă marile evenimente ale momentului, fie că se petrec aici, lângă noi, sau la mii de kilometri depărtare? De ce se întâmplă şi ce efecte ar putea avea? Ce impact au asupra noastră? Despre înţelegerea profundă a actualităţii prin răspunsuri la aceste întrebări va fi vorba în cele 30 de minute de dialog între Cristian Pîrvulescu şi Cosmin Prelipceanu.

Într-un moment în care violenţa de limbaj şi emotivitatea iau locul discursului raţional în explicarea politicii, Digi24 rămâne unul din puţinele locuri în care se poate încă face analiză, spune Cristian Pârvulescu.

Reputat analist politic Cristian Pîrvulescu este în prezent decanul SNSPA. A absolvit Facultatea de Filosofie din cadrul Universităţii Bucureşti şi a urmat un stagiu de pregătire la Institutul de Studii Politice din Paris.

Cristian Pîrvulescu a fost preşedintele Asociației Pro Democraţia (al cărui președinte de onoare este în prezent), este membru al Comitetului Economic și Social European și membru al unor asociații internaționale din domeniul științei politice (Asociaţia Internațională de Ştiinţe Politice, Asociația Franceză de Ştiinţe Politice).