Cristian Ivanenco a câştigat ultimul turneu RTP din 2018, RTP OPEN GOLD

Cristian Ivanenco a câştigat sâmbătă, turneul RTP OPEN GOLD, ultimul turneu organizat de Romanian Tenis Premium în 2018.

Cristian Ivanenco, favorit numărul trei la turneul RTP 100 din 3 noiembrie, l-a învins în primul tur pe iralndezul Ronan Fraser, scor 4-0, 4-0. În sferturi, adversarul său, Marius Dănulescu s-a retras, iar în semifinale l-a eliminat prin punct decisiv, 10-9, 10-9, pe  favoritul principal, Cristian Tudose care în setul doi a condus cu 7-1. În finală s-a impus în trei seturi, scor 3-4, 4-0, 4-3 în faţa lui Vlad Orbişor.

A fost prima finală RTP în care s-a calificat Cristian Ivanenco. RTP i-a oferit trofeul turneului RTP 100 – RTP OPEN GOLD 2018, un premiu de la Dr. Oetker, un voucher de la Wilson, o cutie de ceai premium de la Belin şi un premiu în bani în valoare de 200 lei, cât şi 100 de puncte RTP care-l urcă pe locul 9 RTP.

Graţie acestui succes, Cristian Ivanenco s-a calificat la Turneul Campionilor RTP ce se va desfăşura pe 10 noiembrie la Vitality Wellness Club din  Bucureşti, unde va evolua în Grupa Roşie alături de Radu Sebastian Popa şi Nicolae Dragoş.

Vlad Orbişor, favorit numărul patru, a bifat prima sa finală RTP care-l califică şi la Turneul Campionilor RTP din 10 noiembrie. Orbişor a beneficiat în primul tur de abandonul lui Ştefan Parincu, în sferturi s-a impus în trei seturi, în faţa lui Alexandru Antemie, scor 10-6, 9-10, 10-9. În semifinale l-a învins pe Daniel Petac, scor 10-5, 10-4, ca mai appoi să piardă în faţa lui Cristian Ivanenco, pe propriul serviciu în setul decisiv.

Vlad Orbişor a primit din partea RTP, trofeul finalistului, 130 lei, o sticlă de vin de la Domeniile Sâmbureşti, un voucher de reducere de la Wilson, o cutie de ceai premium de la Belin şi 70 de puncte RTP.

vlad orbisor - rtp open gold

Alexandrion Group România, Dr. Oetker, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmbureşti şi Belin, sunt sponsorii circuitului Romanian Tenis Premium.

tablou rezultate rtp open gold 2018