Cristi Mitrea, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea, din 23 iulie, la “Splash! vedete la apă”, este sportiv de performanță.

În 2010, s-a apucat de Jiu jitsu brazilian și, din 2013, de MMA (Arte Marțiale Mixte), datorită fostului său antrenor, Tudor Mihăiță (fiul actorului George Mihăiță), care îi este și prieten.

Cristi spune că își dorea din copilărie să facă sporturi în cușcă, mai exact de când a văzut casete cu meciurile lui Royce Gracie (luptător de MMA și jiu jitsu brazilian, din Brazilia).

Acum, Cristi este campion național la categoria grea cușcă – Romanian Xtreme Fighting, însă este de părere că nu va mai practica mult timp Arte Marțiale Mixte din cauza oboselii acumulate, a accidentărilor și a uzurii.

Cristi Mitrea, pe care telespectatorii Antenei 1 îl cunosc și din show-ul “Burlăcița” (care a avut-o ca protagonistă pe Andreea Mantea), privește participarea sa la cel de-al treilea sezon al show-ului “Splash!” ca pe o provocare. “Cum e la “Splash!”? E groaznic, în comparație cu ce fac eu. Stii cum se simt 100 de kg pe ciment?”, ne-a spus el, referindu-se la impactul dur pe care l-a avut cu apa, la antrenamente.

Cât de departe va reuși Cristi Mitrea să ajungă în show-ul “Splash! Vedete la apă”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, din 23 iulie, de la ora 20.30.