A intrat in competitia Exatlon de putin timp, dar perfomantele pe traseu nu s-au lasat asteptate. Calm si rapid, Cristi Boboc pare ca s-a integrat deja in echipa Faimosilor. „Un tip ambitios, puternic si timid”, cum se descria inainte de imbarcarea spre Republica Dominicana, Cristi a inteles de mic ca sansa spre un viitor mai bun este sportul.

A fost norocos sa aiba alaturi o familie care l-a incurajat si o mama care sa il asculte, sa il sprijine si care sa aiba rabdarea de a-i raspunde si de 14 ori la telefon cand era la internat si simtea ca nu poate merge mai departe. Cristi a plecat de mic din satul unde se nascuse, Luciu ( judetul Ialomita) pentru a se pregati pentru viitoarele competitii de atletism.

„Era mititel cand l-am dus la Slobozia, la internat„, isi aminteste doamna Mariana Boboc clipa cand si-a lasat puiul sa „zboare”. Avea doar 14 ani si era in clasa a saptea. „Ne suna si ma intreba <<Mami, tie nu iti e dor de mine?>> si ii spuneam <<Ba da, puiule, nu vorbim la telefon?>>. Ii spuneam si sotului ca el nu o sa reziste departe de noi. Mi se rupea sufletul de fiecare data„, rememoreaza doamna Boboc inceputurile in atletism, departe de casa,  ale faimosului Exatlon.

Plangeam de bucurie cand il vedeam cum ridica picioarele la alergare

Cea care i-a dat viata nu poate uita momentul in care Cristi a intrat prima data pe pista de atletism. „Plangeam de bucurie cand il vedeam cum ridica picioarele la alergare.”

Tanarul atlet are in prezent peste 30 de medalii in palmares si, desi un tip retras, a inteles din adolescenta ca trebuie sa lupte pentru a ajunge in top. „Imi placea sa stau mai in spate si sa analizez lucrurile „, spune atletul.

Emotiile sunt uriase acasa, in satul Luciu din Ialomita, unde dupa terminarea treburilor in gospodarie, familia se aseaza in fata micului ecran sa-si urmareasca tanarul campion.

Mi-e atat de dor de el! Emotiile sunt foarte mari cand in vad in concurs si suntem cu toata dragostea aproape de el„, spune gatuita de emotie si dor doamna Boboc.

Cristi Boboc