Răsturnare incredibilă de situaţie în cazul criminalei de la metrou. Ar putea scăpa de toate acuzaţiile din cauza problemelor psihice de care suferă de mai mulţi ani.

Avocații Magdalenei Şerban au depus la Parchet mai multe documente din perioada în care femeia locuit în Spania, documente prin care se arată că aceasta are mari problemele psihice.

Tatăl și fratele femeii erau tutorii legali ai acesteia, însă aceștia au scăpat-o de sub supraveghere.

În acest caz s-a dispus o expertiză psihiatrică. În cazul în care medicii constată că femeia nu a avut discernământ, atunci ea va fi exonerată de orice acuzație și internată într-un spital de boli psihice.

Specialiștii consideră că este destul de greu de dovedit faptul că ea nu a avut discenământ, cu atât mai mult cu cât se vede pe imagini că și-a pregătit totul în cele mai mici detalii.

Însă nu este exclus ca expertiza să arate că femeia are grave probleme psihice și să fie exonerată.

Pe 13 decembrie 2017, Magdalena Şerban a împins o tânără pe liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe sine, în timp ce încerca să se prindă de marginea peronului, agresoarea a lovit-o în cap cu piciorul. Imediat, tânăra a fost lovită de trenul care intra în staţie şi a murit. Ea avea 25 de ani. Cu câteva ore înainte, femeia a încercat să împingă o altă tânără pe linia de metrou în staţia Costin Georgian. Tânăra a reuşit să scape după ce s-a luptat cu femeia şi a scăpat din ghearele morţii.