Doi minori în vârstă de 15 şi 17 ani, au comis la Lugoj, o crimă oribilă. Au ucis un bărbat în vârstă de 77 de ani, care-i transporta cu taxiul.

Minorii sunt acuzați că, în noaptea de 12 spre 13 iunie, au ucis un taximetrist din Lugoj. Tinerii au făcut o comandă la taxi pentru localitatea Darova, iar tânărul de 17 ani l-ar fi ucis cu un cuțit pe şoferul taxiului. Apoi au furat maşina, şi au pornit către Timişoara, iar cadavrul a fost abandonat în pădurea de la Sinersig, aproape de lizieră. Trupul bărbatului a fost găsit de către un localnic, abia sâmbătă.

Minorii au abandonat maşina în Timişoara, în zona Parcului Copiilor după ce au rămas fără benzină. Pentru că au fost ultimii care au făcut comandă la taxi, poliţiştii i-au identificat şi reţinut pentru 24 de ore, iar luni urmează să fie prezentați cu propunere de arestare preventivă magistraților de la Tribunalul Timiș.

Minorii sunt acuzați acum de omor calificat, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.