O tânără în vârstă de 25 de ani şi-a pierdut în mod tragic viaţa, după ce o femeie a împins-o în faţa metroului. Poliţia Capitalei este în alertă şi au demarat ample proceduri de căutare a criminalei.

Stare de alertă în Bucureşti după ce o femeie a încercat să omoare două tinere la metrou. În una din cazuri a reuşit. Tânăra în vârstă de 25 de ani, a murit marţi seară în staţia de metrou Dristor, după ce a ajuns în faţa unei garnituri de metrou, împinsă de o altă femeie.

Cu o stație anterioră, la Costin Georgian, o femeie de 45 de ani, care purta o eșarfă ar fi încercat să arunce de pe peron o altă victimă. Astfel, avem de a face cu o tentativă de omor și crimă.

Primul incident ar fi avut loc la ora 15.00. Fata a ajuns aproape de margine, dar nu a căzut.

Poliția Capitalei a transmis și un mesaj de avertisment: Poliția Capitalei intervine în toate stațiile de metrou, pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locații și pentru identificarea  unei femei bănuite de comiterea infracțiunii de metrou. În această seară, în stația de metrou Dristor 1, femeia în cauză a împins o persoană, pe linia de metrou, care în urma impactului cu trenul, a decedat. Pentru a preîntâmpina un alt eveniment similar, conducerea Poliției Capitalei a dispus ca polițiștii să patruleze în toate stațiile de metrou. Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informații despre persoana din imaginea alăturată. Cei care o recunosc sunt rugați să apeleze de urgență la 112 sau să se adreseze celui mai apropiat polițist. Cercetările în cauză sunt anchetate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București Și Serviciul Omoruri din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București. Semnalmente: vârsta 40-45 de ani, aproximativ 1.70 m, constituție slabă, ten deschis, pomeți proeminenți, îmbrăcată în jachetă scurtă de culoare închisă, pantaloni jeans bleumarin deschis largi, pe cap purta o eșarfă bleumarin închis care îi acoperea părul.

Poliţia Română a dispus patrule în toate staţiile de metrou din Bucureşti.