CRBL poftește la sarmalele pe care Matei (10 ani), un concurent pasionat de actorie, le aduce în trăistă de acasă, de la Piatra Neamț, joi, 10 noiembrie, de la ora 20.30, la “Next Star”.

Auzi, măi, dar ai ceva de mâncare acolo?”, se interesează CRBL, de la masa juriului, după ce copilul își duce la bun sfârșit sceneta, arătând spre sacoșele cu rafie de pe scenă.

Da, niște sărmăluțe! Dorești una?”, îi răspunde puștiul. “A avut o singură sarma, aia de jos, de pe scenă…”, nu-l crede Pepe.

Mai bine dă-i steluța, că mie mi-e foame”, îi răspunde CRBL, cu ochii la castronul de pamânt plin cu sarmale pe care i-l arată Matei.

Fără glumă, mai ai și altceva acolo?”, se interesează Pepe și se ridică să caute prin sacoșe. “Mamă, o damigeană!”, se minunează el, încercând să își dea seama ce lichid conține voluminosul vas.

Cum ajunge Pepe în pat, cu damigeana la subraț, și ce caută CRBL lângă el pe scenă, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 10 noiembrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emsiiunii “Next Star”, prezentate de Dan Negru.

pepe-pat-damigeanasarmale-next-star