Impresionat de un concurent care joi, 10 noiembrie, de la ora 20.30, la “Next Star”,  mărturisește că visul lui este să nu-și mai cumpere haine de la tarabă, CRBL face o declarație surprinzătoare.

“Dacă nu mă încălțam în adolescență numai cu adidași second-hand de la tarabă, azi n-aș fi ajuns să am o sută de perechi”, spune acesta.

Cum își recondiționa  juratul de la “Next Star” încălțămintea sport cumpărată de la tarabă și cum a ajuns să aibă o colecție atât de mare de încălțări originale, ne povestește chiar el.

“Pe vremea aceea, nu aveam de unde să îmi cumpăr o pereche originală de încălțăminte sport. Singura resursă erau aceste second-hand-uri, unde aveai șansa să găsești o pereche de încălțări într-o stare mai bună. După ce le cumpăram, îmi plăcea să le recondiționez acasă. Le lipeam cu Superglue acolo unde erau dezlipite sau le vopseam cu Sigmarom pe anumite porțiuni. După ce le stilizam, pe unele le vindeam, pe altele le dădeam la schimb cu alte încălțări… Toată viața mi-am dorit să am cât mai multe încălțări de acest gen și, în timp, aceasta a devenit o pasiune. Sunt dependent de încălțările sport și am ajuns să am o colecție de 100 de perechi. Pe măsură ce îmi înnoiesc colecția, le mai dau din ele cadou prietenilor. Una dintre cele mai scumpe “piese” este o pereche de încălțări, ediție limitată, comandată de Elena (n.n. soția sa), în Statele Unite, care a costat 460 de euro. Este un cadou de ziua mea”, declară CRBL.

adidasi-crbl