CRBL: am pierdut foarte, foarte mulți bani la biliard

CRBL: am pierdut foarte, foarte mulți bani la biliard
loading...

CRBL, jurat la Next Star recunoaște că habar nu are să joace biliard și că mulți l-au păcălit și că a pierdut mulți bani practicând acest joc.

Joi, 17 martie, de la ora 20.30, la “Next Star”, vin Robert și Nicușor, doi băieți în vârstă de 12 ani, campioni la biliard.

Iar demonstrația lor de dexteritate și rapiditate în mânuirea tacului îi va lăsa pe cei patru jurați cu gura căscată.

Pepe va mărturisi, cu această ocazie că, pe vremuri, a jucat biliard, Dorian că o face încă, iar CRBL le va spune tuturor că a pariat și a pierdut mulți bani la acest joc.

“M-au păcălit toți să jucăm, că e ușor, dar am pierdut foarte, foarte mulți bani la biliard. Nu am reușit să joc nici la vârsta asta”, declară CRBL.

Robert și Nicușor îl vor implica în demonstrația lor și pe Dan Negru, cerându-i acestuia ca, la un moment dat, să se întindă pe masa de biliard.

Ce probă de foc va avea de trecut prezentatorul show-ului, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 17 martie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii “Next Star”.

Categorii: SHOWBIZ
Cuvinte cheie antena 1, biliard, CRBL, next star

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro