Lui CRBL, unul dintre cei patru jurați de la “Next Star”, îi plac mult tatuajele. Și fiecare dintre cele peste 20 de desene de pe corpul său are o semnificație anume.

De exemplu, cele două zaruri de pe gât și le-a desenat după ce și-a pierdut primul salariu la… zaruri.

Eram balerin la Teatrul “Alexandru Davila” din Pitești. Când am ajuns acasă, i-am spus mamei că mi s-au furat banii în autobuz, în drum spre casă… De aceea mi-am tatuat cele două zaruri pe gât, ca să îmi amintesc de acel lucru pe care l-am făcut atunci. Am pierdut așa mulți bani, în adolescență. Mi-am dat seama că nu este bine ce fac și m-am oprit atunci când am văzut că banii câștigați astfel, pentru că am și câștigat bani în acest mod, îi cheltuiam pe nimicuri, a doua zi. Am conștientizat că banii obținuți altfel decât prin muncă nu au nici o valoare”, povestește CRBL.

Zilele trecute, la filmările pentru “Next Star”, juratul a primit vizita fiicei sale, Alessia, care a ținut să vadă cum este la tati la serviciu.

“A urcat pe scenă și mi-a spus că ar veni și ea la “Next Star” dar că, pentru asta, trebuie să se pregătească foarte bine”, mai spune CRBL, amuzat.