Crama Oprişor – Vinurile “La Cetate”

Vinurile La Cetate ale Cramei Oprişor. Dealurile dimprejurul Oprişorului poartă înca memoria vechilor aşezări umane stabilite aici cu zeci de secole în urmă.

Pe primele hărţi desenate ale Văii Drincei, locuitorii de atunci au denumit „LA CETATE” vârful dealului din spatele actualei Crame Oprişor, tocmai pentru că acolo sunt ruine ale unei cetaţi din lemn, având ca posibila destinaţie, atât protecţia populatiei locale, cât şi paza cursului de apă al pârâului Drincea, sursa fundamentală de viaţă şi belşug pentru populaţia locală.

LA CETATE nu este doar unul dintre brandurile care au scris istorie în renaşterea vinului românesc.

Pentru Crama Oprişor, LA CETATE a fost prima linie de vinuri premium, lucrate cu o migală şi o meticulozitate care au adus, încă din primul an de producţie, rezultate excepţionale. În numele unei istorii care încă se scrie, dar şi pentru a sărbători renaşterea acestor pământuri.

Dacă locul a fost binecuvântat de Creator cu tot ce era nevoie pentru a da oamenilor cele mai bune roade, cu siguranţă, şi „omul care sfinţeşte locul” şi-a găsit menirea în istoria Oprişorului.