Se spune că românul se pricepe la orice și asta se aplică inclusiv la tot ceea ce ține de sport și competiții sportive. În momentul în care un neinițiat vrea să afle mai multe despre cum să parieze, spre exemplu, ori pe care evenimente e mai avantajos să facă acest lucru, la o simplă căutare în mediul online găsește o mulțime de tipsteri. De aici vine și confuzia: recomandările cui să le aleagă? Tocmai pentru a clarifica lucrurile a fost concepută și platforma denumită sugestiv Cota 2.

Cei interesați de tot ceea ce ține de pariuri sportive, tips-uri, știri sportive și platforme de pariuri sportive online pot găsi pe cota2.ro toate informațiile de care au nevoie. Practic, în cadrul acestei platforme se pot înscrie atât tipsterii care vor să ofere din experiența lor și altora, dar și cei care abia încep să jongleze cu pariurile sportive.

Ce are de oferit platforma Cota 2?

În primul rând, chiar de pe prima pagină, utilizatorii sunt întâmpinați de secțiunea de noutăți și știri sportive. Acestea țin la curent pasionații de sport cu toate evenimentele ce au avut loc sau care urmează să se desfășoare.

Într-o altă secțiune sunt dispuse o serie de tips-uri din care se pot inspira cei care nu au inspirație atunci când urmează să parieze pe diverse evenimente sportive. Tips-urile sunt oferite atât de echipa Cota 2, cât și de tipsterii care s-au înregistrat pe platformă.

După cum menționam și inițial, în momentul în care un pasionat de pariuri sportive caută sfaturi și tips-uri online, se poate trezi într-o oarecare confuzie. Există foarte multe persoane care oferă asemenea recomandări, atât în cadrul platformelor de socializare, cât și pe diverse alte site-uri. Astfel, poate fi destul de grea decizia de a urma un sfat sau altul, respectiv un tipster sau un altul.

Pe cota2.ro utilizatorii au la dispoziție un element foarte util. Mai exact, platforma include un clasament care ierarhizează tipsterii în funcție de anumite criterii. Este vorba despre rata de câștig, numărul de pariuri plasate, totalul pariurilor câștigate dar și pierdute, profitul realizat și numărul abonaților. Clasamentul este realizat pentru tipsterii înscriși pe site, iar separat este oferită de asemenea o ierarhie asemănătoare a tipsterilor din echipa Cota2.ro.

Ca un plus, în cadrul aceluiași site se mai oferă posibilitatea de a deschide direct conturi la diverse case de pariuri și agenții de pariere online. Această facilitate se dovedește foarte practică, în special pentru cei aflați la început sau care doresc să încerce și alte tipuri de platforme de pariere online.

Indiferent de experiența pe care ar avea-o o persoană în domeniul pariurilor sportive, pot exista întotdeauna răsturnări de situație și evenimente supriză. Privind din această perspectivă, nesiguranța poate fi eliminată atunci când se consultă și părerea altora vizavi de anumite pariuri, ponturi și tips-uri. În acest sens, cota2.ro este exact ceea ce au nevoie atât cei pasionați, cât și începătorii – un sprijin pentru cei interesați de sport, pariuri sportive și ponturi referitoare la acestea.