Vedetele Antena 1 contribuie la creșterea populației României. Cosmin Selesi, prezentatorul emisiunii Te cunosc de undeva, este tătic pentru a doua oară, iar Ana Maria Gheorghe, prezentatoare meteo, a devenit mămică pentru prima dată.

Astăzi, în jurul orei 14:00, Cosmin Seleși a devenit tătic pentru a doua oară. Soția prezentatorului de la “Te cunosc de undeva” a adus pe lume o fetiță superbă, de 2,300 kg și 49 de centimetri. Ana Ilinca este prima fetiță a cuplului, cei doi mai având un baiețel în vârstă de cinci ani, Tudor.

“Fetele mele sunt sănătoase, abia aștept să le duc acasă. Am avut emoții mai mari decât soția mea, asa s-a întâmplat și la prima ei naștere. Suntem foarte fericiți și abia așteptăm sărbătorile”, a declarat Cosmin Selesi.

Prezentatoarea Meteo de la Observator Antena 1, Ana Maria Gheorghe este mămică de fetiță

Ieri seară, la ora 22.28, Ana Maria Gheorghe a adus pe lume primul ei copil. Aflată în Portugalia, acolo unde și-a petrecut ultimele luni de sarcină, prezentatoarea Meteo de la Observator Antena 1 a devenit mămică și și-a ținut pentru prima oară la piept fetița mult așteptată. Margarida a avut la naștere 2,850 kilograme și a adus cu sine un ocean de fericire pentru părinții ei.

„Toate prietenele mele mi-au spus că nimic nu se compară cu momentul când îți vezi prima dată copilul. E complicat să descriu în cuvinte tot ce am simțit. Este ceva unic. Mi-am dorit foarte tare acest copil și mă bucur enorm că am adus pe lume o fetiță perfectă. E frumoasă și cuminte. Suntem foarte fericiți și ne simțim binecuvântați pentru că am primit cel mai frumos cadou de Crăciun. Eu mă simt foarte bine, sunt pregatită din tot sufletul pentru noul rol din viața mea, cel de mamă”, a spus emoționată Ana la câteva ore după naștere.