Prima ediție a emisiunii ”Poftiți la muncă” ce va începe luni, 21 noiembrie de la ora 20:30 la Antena 1 se anunță a fi una cu peripeții și pentru amfitrionul Nea Mărin, dar și pentru vedetele care îi sunt alături. Cosmin Seleși, Andrei Ștefănescu, Gina Pistol și Margherita de la Clejani spun ”prezent” și vin să muncească pentru a ajuta oamenii nevoiași.

Ei vor fi împărțiți pe echipe, una coordonată de Nea Mărin și cea de a doua de Liviu Vârciu, devenit un ajutor de nădejde pentru acesta. Sau o sursă de probleme, depinde de situație. Și pentru că sarcinile trebuie duse la bun sfârșit sub formă de concursuri între cele două echipe, de aici până la tensiuni, amuzament, luptă și mai ales neprevăzut nu e decât un pas. În plus, locul desfășurării acțiunii pentru această ediție, Delta Dunării, face ca totul să fie și mai imprevizibil, dar și mai greu, după cum recunoaște și Nea Mărin.

Atât de mult ca în Deltă nu cred să mai fi muncit vreodată”, spune acesta. Dar precizează că, parcă de data asta vedetele nu l-au supărat așa de tare cum a reușit Vârciu, care ”umblă cu prostii”. Așa că va avea parte de multe, multe corecții pentru a învăța să fie responsabil.

Însă, gândindu-se mai bine, el își amintește cu amuzament că nici aici nu l-au lăsat puterile… paranormale, de această dată exersate pe Cosmin Seleși. ”Am avut o probă concurs în care trebuia să mergem cu bărcile să adunam stuf. Eu cu echipa mea umplusem barca de papură și când să plecăm a apărut și Cosmin.  Și de invidie, cred, a vrut să fure stuful nostru și a început să tragă de el. Când m-am concentrat și i-am zis vreo două de-ale mele, a căzut în apă, și-a pierdut papucii și era să se piardă și pe el”, zice Nea Mărin. Seleși își recunoaște fapta, dar spune că a fost una dintre cele mai amuzante întâmplări pe care le-a trăit la ”Poftiți la muncă”. În plus a și făcut mai multe băi, dintre care una și în piscină.

A fost de pomină, norocul meu că aveam vesta de salvare pe mine… Papucii duși au fost”, completează Seleși. Însă, în apărarea lui, spune: ”problema e că, în momentul în care Nea Mărin intră într-o competiție cu cineva, s-a terminat. Mai ales cu Liviu Vârciu. În momentul ăla zici că are ochelari de cal, nu mai vede nimic, e disperat și se transformă. Zici că e la Olimpiadă, la campionatul mondial. De exemplu, am ieșit la un moment dat cu el, cu barca. Și când ne-am întâlnit cu Vârciu și ne depășea, a înnebunit. A început să se agite, să urle că nu conduc bine… de era să ne răsturnăm și să mai fac o baie”, povestește Cosmin.

În tot cazul, cei doi au avut și un lucru în comun: uimirea în fața metodelor și uneltelor de pescuit profesionale, ale talienelor submersibile, niște dispozitive foarte mari care îi vor impresiona de asemenea și pe telespectatorii pasionați de acest sport. Cum s-a terminat proba stufului, cine a fost desemnat câștigătorul și cum s-au descurcat celelalte vedete, veți vedea luni, 21 noiembrie și marți, 22 noiembrie în cele două episoade ale primei ediții ”Poftiți  la muncă”, de la ora 20:30, la Antena 1.

cosmin-selesi-inec