Cosmin Nedelcu aka Micutzu invitat în prima ediţie „În puii mei!”

Un nou sezon al îndrăgitului show de comedie „În puii mei!” revine miercurea aceasta, de la 20:30, la Antena 1 sub sloganul „Te uiţi o seară, râzi o săptămână!”.

Unele dintre cele mai vizibile personaje din mediul online şi nu numai, puse în scenă de Mihai Bendeac şi echipa sa de actori, îşi dau întâlnire în fiecare seară de miercuri în casele românilor.

Pe lângă noutăţile pe care le-au pregătit telespectatorilor şi în acest sezon, echipa „În puii mei!” păstrează tradiţia invitaţilor speciali din fiecare ediţie. Astfel, alături de trupa-fenomen Noaptea târziu, invitat special în prima ediţie a celui mai nou sezon „În puii mei!” este Micutzu aka Cosmin Nedelcu, unul dintre cei mai cunoscuţi artişti de stand-up din România.

Micutzu s-a declarat foarte încântat de colaborarea cu „În puii mei!”: „M-am simţit foarte bine, ne ştiam de ceva vreme şi mă bucur că am avut ocazia să şi lucrăm împreună. Am avut un rol care are legătură cu ceva din ceea ce mai făcusem eu în online, o întâlnire cu torţionarul Alexandru Vişinescu, interpretat de Mihai Bendeac. Cum s-a terminat totul, vedeţi miercurea aceasta!”, a povestit artistul.

Realizat în regim cinematografic, noul sezon va depăşi graniţele platoului clasic de televiziune, fiecare scenetă fiind pusă în scenă într-un decor real, autentic. De la cele mai vizibile personaje din mediul online, până la cele care ţin zi de zi prima pagină a ziarelor, personajele puse în scenă de Mihai Bendeac şi echipa sa vor intra în acţiune în cele mai diverse locaţii, de la vile opulente, până la săli de clasă, biblioteci, săli de cinema sau chiar mall-uri.