Cosmin Natanticu, dezvăluiri din culisele Asia Express

Cosmin Natanticu face dezvăluiri în premieră din culisele reality show-ului Asia Express unde a participat alături se soţia sa.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Cosmin Natanticu a reacționat la aflarea veștii că Elwira și Mihai Petre au câștigat finala show-ului „Asia Express’.

Natanticu a avut cuvinte de laudă la adresa cuplului Elwira și Mihai Petre – câștigătorii sezonului patru al concursului „Asia Express: Drumul Împăraților”. Pe de altă parte, acesta a spus că Elwira – Mihai Petre nu a reprezentat pentru el un model de cuplu.

Inclusiv actorul și partenera sa Eliza au primit mesaje de susținere, chiar dacă au fost eliminați în semifinala Asia Express: „am primit foarte multe comentarii și mesaje în care oamenii spuneau că tot ce ne lipsește este un copil, pentru că suntem un cuplu foarte mișto’, a comentat el la podcast.

Elwira și Mihai Petre contrazic toate zvonurile cu privire la divorț.  Relația dintre Elwira și Mihai Petre a părut tensionată în timpul cursei din Asia Express, acolo unde au existat mai multe ieșire din partea coregrafului.