Comisarul european, Corina Creţu, candidat la europarlamentare pe listele Pro România, a avut o reacţie halucinantă pe contul său de facebook. Deranjată de faptul că primăriţa din localitatea Negreşti Oaş nu a salutat-o la Sâmbra Oilor, comisarul european a cerut să vină DNA să o investigheze.

Corina Creţu cedează nervos în campania pentru europealamentare. Supărată foc pe primăriţa din Negreşti Oaş, care nu a salutat-o la evenimentul local numit „Sâmbra Oilor”, comisarul european ameninţă că pune DNA pe edilul local.

Ameninţarea a fost făcută pe contul personal de facebook al Corinei Creţu. Este o ieşire total necontrolată a comisarului european ceea ce pune sub semnul întrebării starea mentală a Corinei Creţu.

Dacă doamna primar de la Negrești Oaș nu considerat civilizat să mă salute, oare nu se gândește nimeni de la DNA să o investigheze? Sincer, în ce țară trăim? Este inadmisibil să ai un reprezentant în Comisia Europeană, pe care să nu îl saluți, doar pentru că ești în campanie electorală! Toate investițiile, de 85%, de care vi s-a vorbit aici au fost aprobate din fonduri europene”, a scris Crețu pe Facebook.

După câteva ore, Corina Crețu a şters mesajul, însă mulți internauți susțin că l-au văzut și au făcut printscreen.