Corina Creţu, mesaj şocant pe facebook. Comisarul european este terminat!

Corina Creţu, mesaj şocant pe facebook. Comisarul european este terminat!
loading...

Comisarul european, Corina Creţu, candidat la europarlamentare pe listele Pro România, a avut o reacţie halucinantă pe contul său de facebook. Deranjată de faptul că primăriţa din localitatea Negreşti Oaş nu a salutat-o la Sâmbra Oilor, comisarul european a cerut să vină DNA să o investigheze.

Corina Creţu cedează nervos în campania pentru europealamentare. Supărată foc pe primăriţa din Negreşti Oaş, care nu a salutat-o la evenimentul local numit „Sâmbra Oilor”, comisarul european ameninţă că pune DNA pe edilul local.

Ameninţarea a fost făcută pe contul personal de facebook al Corinei Creţu. Este o ieşire total necontrolată a comisarului european ceea ce pune sub semnul întrebării starea mentală a Corinei Creţu.

Dacă doamna primar de la Negrești Oaș nu considerat civilizat să mă salute, oare nu se gândește nimeni de la DNA să o investigheze? Sincer, în ce țară trăim? Este inadmisibil să ai un reprezentant în Comisia Europeană, pe care să nu îl saluți, doar pentru că ești în campanie electorală! Toate investițiile, de 85%, de care vi s-a vorbit aici au fost aprobate din fonduri europene”, a scris Crețu pe Facebook.

După câteva ore, Corina Crețu a şters mesajul, însă mulți internauți susțin că l-au văzut și au făcut printscreen.

Categorii: ȘTIRI

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro