Abhigya Anand, copilul în vârstă de 14 ani din India, care a prezis că întreaga omenire se va confrunta cu „un pericol sever” venit din Italia, dezvăluie că o nouă nenorocire se va abate asupra întregii omeniri.

Copilul devenit astrolog la 14 ani, spune că  pandemia de coronavirus se va încheia pe data de 5 septembrie, micuțul susține că ar fi mult prea devreme să ne bucurăm.

Asta pentru că la sfârșitul anului ne așteaptă încă o tragedie de proporții și trebuie să fim pregătiți.  Are legătură cu lipsa acută a alimentelor. Conjuncția dintre Saturn și Jupiter va fi la baza foametei cu care omenirea se va confrunta timp de câteva luni, anunță Anand, tânărul care a devenit astrolog deși are doar 14 ani.

Până la vârsta de 7 ani, băiatul a vizitat mai multe temple, a studiat sanscrita, iar mai apoi a urmat cursuri de astrologie. Inițial, existau anumite îngrijorări legate de faptul că nu ar avea maturitatea necesară pentru a asimila astfel de cunoștințe, dar nu i-a luat mult timp să iasă în evidență, în calitate de elev model al clasei sale.

A devenit astfel cel mai tânăr absolvent al filosofiei hinduse cunoscute sub numele de Vastu Shastra. Acesta a anticipat pandemia de coronavirus încă din 2019, când a anunțat că o boală se va răspândi în întreaga lume din noiembrie până în aprilie 2020, iar China va fi țara cea mai afectată.

O altă previziune surprinzătoare îi aparține psihologului Sylvia Browne și datează încă din 2008. În paginile cărţii sale a fost observat un pasaj ce descria cu lux de amănunte situaţia actuală, vorbind despre infecția cu coronavirus.

În jurul anilor 2020 o boală severă ca pneumonia, se va răspândi în întreaga lume, afectând plămânii şi tuburile bronhice şi va rezista împotriva tuturor tratamentelor cunoscute. Între timp boala va dispărea brusc de la sine aşa cum a apărut, iar 10 ani mai târziu va apărea din noi, dispărând în cele din urmă definitv”, a scris aceasta.