Copilul care a prezis pandemia Covid-19 anunţă că până în martie 2021 va avea loc o altă tragedie

Abhigya Anand, copilul e 14 ani care a prezis pandemia de coronavirus, face un anunţ şocant. a făcut un anunţ şocant. Astrologul indian a spus când se va încheia această criză, dar și ce nouă lovitură va primi întreaga lume.

În anul 2019, Abhigya Anand a prezis pandemia de coronavirus. El a spus, într-un videoclip pe care l-a publicat pe internet, că ”o boală se va răspândi în întreaga lume, din noiembrie 2019 până în aprilie 2020 şi China va fi o ţară foarte afectată”. Acum, adolescentul indian a venit cu un nou anunț.

Abhigya Anand a anunțat că în perioada decembrie 2020 – martie 2021, omenirea se va confrunta cu foamete. El a explicat că acest lucru este ”scris în stele”, întrucât va avea loc o nouă conjucţie între planetele Saturn şi Jupiter.

Băiatul din India a făcut previziunea referitoare la pandemia de COVID-19 tot în urma unei observații referitoare la poziția planetelor. Concret, el a observat atunci tot o conjucţie între planetele Jupiter şi Saturn. Și ciuma ce a afectat Europa în secolul al XIV-lea ar fi fost explicată tot de planete. Atunci, vinovată ar fi fost o conjuncţie între Jupiter, Saturn şi Pluto.

În toamna anului trecut, băiatul care a prezis pandemia de COVID-19 vedea altceva în stele. Adolescentul indian, pe care mulți îl numesc un ”impostor”, anunța un alt dezastru, ce ar fi urmat să înceapă din luna noiembrie și să dureze un an. N-a știut atunci să spună dacă se va intensifica pandemia, dacă va izbucni un război ori dacă ar fi urmat o prăbușire economică.

”Asistăm la nașterea lumii post COVID, în care oamenii se tem unii de alții și există riscul să ne deconectăm complet refuzând să mai intrăm în contact cu oamenii, ceea ce ar putea duce la distrugerea civilizației. Asistăm mai mult la o pandemie de frică decât la o pandemie de COVID. Și ar trebui să începem să transmitem speranța tuturor, decât ce facem acum, când transmitem frica și nesiguranța semenilor noștri”, a spus Abhigya Anand.