Un copil a fost luat cu salvarea, în urmă cu puţin timp, din faţa sediului Poliţiei Brăila. Acesta a ieşit din sediul poliţiei, ţinându-se de abdomen, abia reuşind să meargă. A fost ajutat de câteva persoane care se adunaseră în faţa sediului Poliţiei, apoi l-au aşezat pe asfalt şi au chemat salvarea.

Tânărul fusese luat de la proteste de către jandarmi, bătut şi dus cu duba la audieri la Poliţie. Din spusele celor prezenţi la secţia de Poliţie, tânărul bătut este minor.

Acesta a fost pus pe targă de către echipajul medical şi dus cu salvarea la Spitalul Judeţean Brăila pentru îngrijiri medicale.

Marţi seară, mai mulţi tineri au fost luaţi pe sus de jandarmi şi duşi cu forţa la sediul Polţiei. Majoritatea celor ridicaţi de la proteste sunt minori.

Niculae Geanina, Purtătorul de cuvânt al IJP a declarat pentru exclusivNEWS.ro că spus că la sediul Polţiei din Brăila au fost aduse 19 persoane iar una dintre acestea a fosmulat plângere la adresa unui jandarm şi că s-a deschis dorsar penal.

„În urma imaginilor video aparute in spațiul public, au fost demarate verificări de către polițiștii din cadrul Politiei Municipiului Brăila, reieșind următoarea situație de fapt: La sediul Politiei Municipiului Brăila a fost condus de catre jandarmi un grup de 19 tineri pentru a fi sancționați in urma intervenției jandarmilor la manifestațiile publice avute loc pe raza municipiului. In sediul subunitatii, una dintre persoane a reclamat faptul ca a avut o altercație cu un jandarm, solicitând sa depună plângere penala. Polițiștii s-au sesizat pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuziva, dosarul penal urmând a fi înaintat spre competenta solutionare a Parchetului Teritorial Militar de pe lângă Tribunalul București„, a declarat pentru exclusivNEWS.ro Agent de Poliţie Niculae Geanina de la IJP Brăila.

https://www.facebook.com/862848454058035/videos/1083132745505242