Scooby, cel mai curajos câine din desenele animate îi poate fi companion de joacă pe internet. Poți fi prietenul haiosului câine, jucând alături de el, pe internet, jocuri online cu Scooby Doo.

Scooby Doo este un câine mare, nu foarte curajos dar căruia îi place la nebunie să se plimbe cu gaşca în dubiţa misterelor.

Câinele nu se simte în siguranță când plimbările se termină cu un mister care trebuie rezolvat. Din fericire, Scooby se poate agăţa de prietenului lui Shaggy aunci când treaba devine foarte înspăimântătoare.

Pornind de la povestea desenelor animate cu Scooby Doo, în ultimii ani au fost create sute de jocuri gratuite cu scooby doo pe care copii le pot juca de acasă și astfel sunt parte din aventurile îndrăgitului câine.

Scooby Doo Marea Urmărire este un joc palpitant apărut în categoria maşinilor, în care veţi avea nevoie de îndemânare şi agilitate pentru a reuşi să va îndepliniţi obiectivul cu succes, că să îi ajutaţi pe Scooby Doo şi pe Shaggy să scape de fantomele care îi urmăresc.

În jocul Cursa lui Scooby Doo trebuie să îl ajutaţi pe cățel să conducă o motocicletă până la linia de sosire din fiecare nivel. Deşi pare o treaba uşoară nu va grăbiţi să judecaţi deoarece jocul este destul de dificil şi pe măsură ce avansaţi în nivele superioare veţi da de obstacole care îţi vor da mari bătăi de cap. Scooby Doo are o motocicletă foarte rapidă de aceea trebuie să fiţi foarte atenţi la cum conduceţi că să nu faceţi accident, deoarece dacă se întâmplă asta va trebui să începeţi nivelul de la început. Drumul este accidentat de aceea trebuie să aveţi grijă să nu pierdeţi controlul motocicletei.

Scooby Doo pornește și în Urmăriri cu Maşina. În acest joc veţi avea nevoie de multă îndemânare şi agilitate pentru a va îndeplini obiectivul din fiecare nivel. Scopul jocului este să îl ajutaţi pe Scooby Doo să prindă toţi monştrii din fiecare nivel. Că să va îndepliniţi obiectivul va trebui să distrugeţi maşinile monştrilor. Pe măsură ce avansaţi în nivele superioare veţi da de obstacole care îţi vor da mari bătăi de cap. Veţi avea de distrus tot mai multe maşini şi va fi din ce în ce mai greu să faceţi asta înainte să ajungeţi la finish.

Dacă băieții se pot juca cu Scooby Doo, fetele au o parteneră de joacă practică, pe Sara, cea care le ajută și învață pe fete să prepare diferite feluri de mâncare în celebrele jocuri de fete cu sara.

Fetele pot deveni gospodine renumite jucând jocuri cu Sara. Dacă va plac jocurile de gătit, cu siguranţă o să fiţi încântate să descoperiţi una dintre cele mai mari colecţii de jocuri cu Sara. Aceste jocuri cu Sara au un puternic caracter educativ pentru fete. Acestea pot să învețe să gătească în joacă, de la Sara, cea mai frumoasă și cea mai celebră bucătăreasă din lume.

Fetele pot juca de acasă jocuri cu Sara și astfel sunt alături de bucătăreasă în aventurile ei culinare.

Toate reţetele Sarei sunt de-a dreptul delicioase şi încântătoare, și îți vor capta interesul și chiar îți vor face poftă să le deguști. Nu e de mirare că toate fetele care joacă jocurile Sarei se duc apoi în bucătărie și cer mamei să le prepare rețeta Sarei.

Aşadar dacă vrei să înveţi să găteşti cu adevărat, atunci trebuie să participi şi tu la cursurile de gătit ale Sarei.

 

Ai la dispoziţie o mulţime jocuri de gătit cu Sara, jocuri din care poţi învaţă să găteşti ciorbe, supe, prăjituri, torturi tiramisu, plăcinte sau alte feluri principale de mâncare. Astfel că alături de Sara vei descoperi o lume a bucătăriei plină de arome şi gusturi, deoarece această este cea mai pricepută la făcut mâncare.

Jocurile educative și cele cu personaje din desenele animate, ajută copii să se dezvolte intelectual să fie mai cooperanți la școală și să își dezvolte activitatea creativă.