O femeie informată este sănătoasă, fericită, încrezătoare, relaxată, optimistă, plină de viață, iar de asta se ocupă Beliema de la Idelyn, cea mai complexă gamă pentru sănătatea intimă feminină. Beliema Effect comprimate vaginale, Beliema Expert cremă intimă și Beliema Expert gel pentru igiena intimă îți oferă pachetul complet de beneficii și nu doar în tratamentul infecțiilor vaginale, ci și în prevenția lor.

Mai mult, inovația constă în faptul că produsele Beliema de la Idelyn tratează ambele tipuri de infecții vaginale: cele cauzate de ciuperci (candida), dar și pe cele bacteriene. Studiile au dovedit că în unele țări din Europa Centrală și de Est, până la 67% din femeile care prezintă simptome de vaginită bacteriană încep să se autotrateze cu un produs fungic deși, în realitate, peste 50% din cazuri sunt cauzate de bacterii.

Tocmai de aceea, Beliema de la Idelyn și-a propus să pună accent pe informare, pe conștientizare, iar campania “Conversații intime”, care poate fi accesată și pe canalul de YouTube http://bit.ly/ConversatiiIntime, dar și pe pagina oficială a brandului, https://www.idelyn.ro/, are rolul de a le ajuta pe femei să facă alegerile corecte. Campania “Conversații intime” și-a propus să deschisă minți, să deschidă ochi într-o manieră prietenoasă, care îmbină educația cu umorul, și care le face pe femei să înțeleagă că sănătatea intimă nu mai este de mult subiect tabu.

Odată conștientizate și definite, problemele sunt mult mai ușor de tratat, dar și de prevenit. Iar asta pentru că produsele Beliema de la Idelyn sunt recomandate pentru îngrijirea adecvată în timpul apariției infecțiilor intime, dar sunt aliatul imbatabil și în situațiile ce favorizează apariția infecțiilor cauzate de bacterii și de ciuperci: fitness, gimnastică, jacuzzi, saună, piscină, în timpul menstruației sau a sarcinii, în perioada post natală.

Produsele Beliema de la Idelyn au în compoziție agenți antimicrobieni ce stopează dezvoltarea bacteriilor și a ciupercilor. Beliema Effect comprimate vaginale tratează bacteriile și ciupercile deja existente, în timp ce Beliema Expert cremă intimă are un efect de calmare, îndepărtând senzațiile neplăcute de mâncărime, iritare și arsură. Crema intimă, la fel ca și Beliema Expert gel, au fost dezvoltate împreună cu medicii ginecologi pentru igiena intimă, pentru prevenirea infecțiilor vaginale, asigurând o protecție zilnică. Și, cel mai important, produsele Beliema de la Idelyn tratează ambele tipuri de infecții vaginalebacteriene sau pe cele cauzate de ciuperci (candida).