Somona Halep a fost atacată de hakeri. Contul de Instagram al campioanei de la Wimbledon a fost spart în această seară de hackeri. Aceştia au postat în numele româncei, mai multe mesaje prin intermediul cărora cereau bani fanilor, iar apoi îi îndemnau să dea click pe un link pentru a câştiga bani.

Popularitatea de care se bucură românca după performanţa fabuloasă reuşită la Wimbledon, a adus-o pe Halep în vizorul hakerilor care astă seară i-au spart contul de intagram unde românca are 1,3 milioane de urmăritori.

Hei, mă poate ajuta cineva? Sunt blocată în Elveția, iar contul meu bancar nu merge aici. Am nevoie de 500 de dolari. Sunt dispusă să plătesc 1.500 de dolari până în weekend. Am un cont pe Zelle. Aplicația Venmo nu merge dintr-un anumit motiv. Vă rog, nu mă mai întrebați dacă primesc bani prin Venmo. Este atât de rușinos”, au scris hackerii.

După câteva minute, mesajele au dispărut, dar au apărut altele în care se sugera că erau plătite şi prin intermediul cărora, fanii lui Halep erau îndemnaţi să dea click pe un ling pentru a câştiga bani.

Hackerii au postat mai multe reclame pe story-ul campioanei, dar şi un concurs imaginar, în care Simo şi-ar fi răsplătit cei mai loiali fani.

 

Simona Halep este în vacanţă în România, unde se recuperează după Wimbledon. Românca va reveni la Rogers Cup.