In fiecare primavara incepe bataia de cap in satul meu dintre dealuri. Mai intai iesim sa curatim toate terenurile de resturile vegetale carora le gasim un loc de depozitare, in care sa putrezeasca. Apoi punem in pamant si daca ploua mult, ne trezim curand ca trebuie sa iesim la prasila. Buruienile cresc mereu mai inalte decat plantele cultivate de noi care ne asigura hrana. Cel mai mult ne preocupa insa cumparatul puilor, ca nu mai pune nimeni closca pe oua, din moment ce poate cumpara 20-30 de pui de o zi sau cat pumnul.

Puii se aduc de la cel putin 6 kilometri, cu masina si scotocim toata casa dupa o cutie uriasa, cu pereti inalti din care sa nu sara, dar in acelasi timp sa aiba si aerul necesar, sa nu se sufoce pe drum.

Cutiile de carton cedeaza uneori sub greutatea puilor, dar si din cauza umezelii. https://www.schoellerallibert.com/ro/products/stackable-containers/ reprezinta ambalajul ideal pentru transportul acestor fiinte sensibile pe distante mari. Cand sunt foarte mici ei trebuie sa fie tinuti in spatii incalzite si luminoase, neputand fi bagati direct in cotete.

Mi-am dat seama ca am nevoie de cutii din plastic fabricate si vandute de cel mai mare producator de ambalaje din plastic din tara in urmatoarele situatii:

-am vazut la alti gospodari care venisera sa isi ia puii comandati. Multi dintre ei luau pui de mai multe marimi si ii puneau in cutii din plastic separate. Nu era nevoie sa le acopere, fiindca erau stabile si puisorii nu puteau iesi din ele.

-cand puii cresc, multi depoziteaza furajele in containerele pe care le spala temeinic. Este mult mai usor ca furajele sa fie luate dn aceste cutii decat din saci.

-in magazinele in care se vand pui la comanda, acestia sunt tinuti in siguranta in aceleasi ambalaje.

In aceste cutii se pastreaza insa si fructe sau legume care isi lasa zeama, cum sunt prunele forte coapte din care se face tuica, fructele perisabile din care se face piure de fructe sau rosiile din care se face bulionul.

In astfel de cutii perfect curate, prevazute cu capac, se pastreaza branza sau malaiul. Dar asta nu este tot! Le vedem in atelierele mesterilor mari, care isi pun piesele minuscule in ele.

Aceste cutii cu pereti si fundul compacte sunt ideale pentru pastrarea gemului in cantitati industriale si pentru multe altele. De unde se pot comanda aceste containere din plastic de diferite dimensiuni?

De pe site-ul magazinului Schoellerallibert.com. In cele prevazute cu capac si rezistente la interactiunea cu diferite substante chimice periculoase se pot transporta lacuri, vopsele, detergenti.

Pe site-ul magazinului de ambalaje din plastic prezentat mai sus exista diferite tipuri de cutii din plastic de dimensiuni diferite. Unele au pereti compacti, altele pereti perforati, in ele putand fi depozitate alimente lichide, solide, sau fructe si legume perisabile.

Daca discutam de containere din plastic, producatorul a luat in calcul toate solutiile ideale pentru manevrarea lor cand sunt pline, sa ocupe cat mai putin spatiu, cand sunt goale si pentru golirea lor sau igienizare.

Unele sunt fixate pe patru picioare robuste care le ofera stabilitate. Altele sunt prevazute cu rotile si pot fi plimbate de colo colo pline fiind.

Exista containere cu un perete detasabil ca in acest mod produsele din ele sa fie golite mai usor. Multe dintre aceste ambalaje in care se pot stoca 500 de litri sunt pliabile, cand s-au golit si ocupa putin loc in depozitul de ambalaje. Cele umplute cu lichide sunt prevazute cu robinete si avand pereti detasabil pot fi spalate dupa fiecare utilizare.

Dar in acest magazin de ambalaje se gasesc o multime de lucruri utile, cum ar fi:

-galeti din plastic de diferite dimensiuni prevazute cu capac, sa nu se verse continutul din ele

-ladite pentru legume-fructe, unele cu peretii perforati ca aceste produse sa respire in voie, altele cu peretii si fundul compacte ca zeama fructelor si legumelor sa nu se piarda

-navete personalizate pentru fabricile de bere. Toate sunt usoare ca majoritatea ambalajelor din plastic, fiind prevazute cu manere pentru a fi prinse cu mana.

-boxpaleti din plastic

-accesorii din plastic

-paleti din plastic

-carucioare din plastic

-galeti fabricate special pentru manipularea substantelor periculoase.

Aceste ambalaje sunt foarte rezistente si usor de igienizat dupa fiecare utilizare. Fermierii sau antreprenorii care au nevoie de un alt tip de ambalaje pot sa il solicite fabricantului, oferindu-i un proiect sau rugand echipa tehnica sa execute si proiectul.

Un alt avantaj al colaborarii cu Schoellerallibert il reprezinta faptul ca produsele sunt livrate la adresa indicata de cumparator de urgenta, cand este neaparata nevoie de ele.

Sigur ca oricine este incantat sa stie ca un ambalaj este personalizat sa corespunda afacerii sale sau fabricat special in acest scop.

In prezent am peste 10 containere din plastic, unele mai mari, altele mai mici si toate isi dovedesc utilitatea.

Anul acesta mi-am adus puii in cutii din plastic si toti au trait. Mi-a fost mult mai usor sa-i tin un timp la lumina si caldura, fiindca ambalajul putea fi curatat usor, era usor de mutat in locul in care am avut nevoie.

Si intr-o gospodarie mare, cu pasari, animale si gradina este nevoie de cutii din plastic si de ladite din plastic mai mari sau mai mici.

Ambalajele din plastic marca Schoellerallibert sunt garantia calitatii. Datorita lor si cele mai fragile produse ajung in stare perfecta in locul in care este nevoie de ele.

Comandati acum ambalajele dorite si veti avea numai si numai avantaje!