Probabil opțiunea avantajoasă de a face cont la mai multe case de pariuri este unul dintre motivele pentru care platformele online au cunoscut o creștere în numărul adepților. De cele mai multe ori, chiar dacă este o metodă avantajoasă, cei mai mulți pariori preferă să gestioneze un singur cont și să urmeze întocmai regulile propuse de acea agenție indiferent de oportunitățile de moment disponibile la alte case de pariuri.

Platformele online colaborează cu mai multe case de pariuri tocmai din motivul oferirii posibilității de a profita de bonusuri diverse și în diferite perioade ale sezoanelor sportive și nu numai.

Pariorii cu experiență deja parcă au un sistem ce detectează aceste beneficii și nu ezită să le folosescă.  Pe Ponturisipariuri.com agențiile cu care este semnat un contract de colaborare sunt dintre cele licențiate pe acestă nișă în România.

Cont la mai multe agenții – avantaje și recomandări de la experții în pariuri de pe ponturi și pariuri

Contul de pariuri se verifică o singură dată, ceea ce înseamnă că minusurile ce pot interveni în încurcarea lor este diminuată semnificativ. Este recomandată totuși optarea unor platforme online cu agenții serioase și stabile. Avantajele prezentate în cele ce urmează pot fi de ajutor atât începătorilor, cât și pariorilor profesioniși, care nu au încercat până în acest moment această tehnică.

Plasarea pariurilor doar pe cotele ce prezintă interes

În orice moment este dificil de stabilit care agenție de pariuri oferă cotele ce prezintă un avantaj. În plus, majoritatea caselor dedicate nișei pariurilor care se respectă își mențin nivelul cotelor la valori aproximativ echilibrate.

Situația însă escaladează, în funcție de evenimentele sportive și importanța acestora. În general, indiferent de eveniment, chiar dacă apar discrepanțe, acestea diferă deoarece avantajele sunt împărțite.

Unele case de pariuri pot oferi avantaje la cotele de tipul 2x 1 și altele prezintă un avantaj pentru cotele pauză/ final. Părerile sunt împărțite, dar stilul de joc și modul în care sunt alese biletele se modifică pe măsura anilor de experiență, de aceea recomandările celor de pe Ponturisipariuri.com înclină către deschiderea mai multor conturi ce sporesc șansele de profit.

Bonusuri de bun venit și oferte atractive pe parcurs

Un bun venit ce atrage interesul tot mai multor pariori constă în oferirea unei sume de bani ce permite opțiunea unor prime pariuri.  Fiecare casă de pariuri, la deschiderea unui cont alocă o sumă de bani și aceasta diferă în funcție de posibilitatea de rotație sau de rulaj.

Mai este de luat în considerare și aspectul care face referire la obligația prevăzută de depunere a unei sume sau nu. De cele mai multe ori acesta este o situație legală ce trebuie respectată pentru a nu se ajunge la suspiciunile legate de spălarea de bani.

În prezent, casele de pariuri sunt orientate către oferte ce acoperă o gamă variată de evenimente sportive cunoscute. Mai mult decât atât, unele case de pariuri dispun de bilete pentru diverse tipuri de sporturi și implică posibilitatea de a depune bilete chiar și în timpul meciurilor.

Avantajele diferă de la o agenție la alta. De exemplu Betfair este licențiată pe betting exchange, iar Betano revoluționează sistemul IOS cu aplicația mobilă dedicată.

Platforma online Ponturisipariuri.com stă la dispoziția pariorilor pasionați cu sfaturi de la tipsteri, ponturi și bilete create pentru o gestionare facilă a acestei activități, astfel încât acest hobby să devină și o sursă de venit.