Pe piata actuala a mediului de afaceri din Romania debuteaza in prezent mai multe idei de afaceri care la inceput au parut aparent banale. Insa, la polul opus, multe dintre afacerile lansate pe piata si-au cunoscut declinul inca din primele luni de activitate. Altele inca stagneaza la acelasi nivel, cu aceeasi cifra de afaceri si un numar similar de angajati.

De altfel motivul dizolvarii unor afaceri ce odinioara pareau a fi idei formidabile de dezvoltare este unul simplu. Totul porneste de la modul in care este realizat planul de afaceri, corectitudinea detaliilor si analiza de piata. Afacerile de succes sunt acele afaceri care au cerere pe piata, acele afaceri profitabile care ofera o serie de servicii tot mai solicitate de catre populatie. Si iata ca, spre surprinderea multora, antreprenorii opteaza in zilele noastre tot mai intens pentru amenajari parcuri de joaca, care s-a dovedit a fi una dintre cele mai profitabile afaceri la cheie.

Tehnologizarea si lipsa timpului au dus tot mai mult la solicitarea unor locuri in care copiii sa se poata relaxa si dezvolta armonios, in timp ce parintii se afla la lucru sau aleg sa-si faca cumparaturile. Astfel, parcurile de joaca de interior, cat si cele de exterior sunt tot mai cautare, motiv pentru care si numarul acestora este in crestere la nivel national.

Daca si tu te-ai gandit sa-ti transformi afacerea actuala intr-o idee de afacere siggura si de succes, opteaza pentru o astfel de afacere in domeniu! Poti primi atat finantare nerambursabila pentru derularea proiectului, cat si consiliere profesionala de la cei mai buni antreprenori.

In speta, Waterboyz este o companie renumita in intreaga lume pentru profilul de activitate. In urma cu cativa zeci de ani, doi tineri s-au reunit si si-au dorit sa transforme lumea cazinourilor din Los Angeles (si nu numai), intr-o activitate de relaxare pentru toata lumea. Astfel au aparut si primele tonomate de joc, cu jocuri de noroc, jocuri strategice, jocuri de masa si/sau jocuri cu premii, care au facut ocolul intregii lumi. Astazi fac parte din cei mai apreciati creatori de aparate moderne pentru timpul liber si pentru activitati de recreere, atat in SUA, cat si in Europa. In Romania ei sunt prezneti de peste 10 ani, iar firma a colaborat cu succes cu zeci de lanturi de magazine si companii care au cunoscut o dezvoltare mai accentuata.

Totodata, Waterboyz este la curent cu programul de finantare nerambursabila start–up nation 2020, care se desfasoara in Romania de foarte multi ani. Si, inca de la conceperea brandului in Romania, acestia ofera consiliere la cerere tuturor celor care doresc sa-si restabileasca afacerea si nu stiu incotro s-o apuce.

Astfel, Waterboyz ofera cu bratele deschise un ajutor care te poate ajuta sa faci cunostinta cu unul dintre cele mai cautate domenii de pe piata si cu una dintre cele mai profitabile idei de afaceri. Si pentru ca ideea unei afaceri suna si mai bine atunci cand nu trebuie sa contribui din buzunarul tau, prin inscrierea la Start-up Nation si acceptarea candidaturii tale, reprezinta dobandirea a 200.000 lei fonduri pentru aparate, utilaje, salarii, etc.