Omul modern nu concepe casa fara baie. Baia este cea care ii asigura igiena personala si intimitatea. Intra in ea sa isi asigure igiena personala si sa se delecteze intr-o cada cu apa calduta si curata cu miros de trandafiri sau de tuberoze. Dupa o zi grea la serviciu, dupa ce ajunge transpirat din cauza caldurii excesive, baia este locul care il revigoreaza pe om si il face sa se simta din nou usor si curat.

Jetul de apa care cade de sub dus curata pielea, dar realizeaza in acelasi timp un masaj de relaxare, de aceea sub dus omul uita de griji, de caldura, de datorii si se deconecteaza de la realitate pentru cateva minute.

Baia pare intruchiparea curateniei si este, daca sistemul de canalizare este bine intretinut si putul absorbant golit la timp. Dupa deschiderea robinetului, pe conducte trebuie sa vina apa perfect curata calda sau rece si nu un miros imposibil sau apa ruginita sau tulbure. Se intampla ceva, daca fundul cazii se umple de nisip inainte ca persoana care doreste sa isi rezerve acest rasfat sa intre in ea.

Privita din exterior, aceasta incapere este atat de frumoasa. Am vazut bai stralucitoare la hotelurile de la 3 stele in sus in care am fost cazata. Unele aveau gresia in degrade, iar combinatia bej-maro mi s-a parut de o eleganta iesita din comun. Altele erau decorate cu gresie gri deschis sau bleumarin cu irizatii aurii, combinatiile cromatice fiind fascinante. Chiuveta, cada si vasul de toaleta contrastau cu peretii si cu pardosela.

Cada stralucea de curatenie, iar incalzirea din pardosela ma facea sa ma simt si in seri de iarna ca vara la plaja. Cosmeticele erau de calitate, un miros placut de la ele se simtea in baie.

Aproape ca uiti ca baia presupune  racordarea la sistemul de canalizare sau existenta unui put absorbant care este golit cand se umple. In el se colecteaza apa provenita de la bucatarie, de la baie, apa aceea care asigura locuinta perfect curata. Proprietarul baii stie insa ce apa murdara elimina aceasta incapere care asigura igiena in putul absorbant sau in sistemul de canalizare.

Munca echipei care asigura consiliere vidanjari, vidanjari , desfundarea canalizarilor si multe alte servicii adiacente este foarte, foarte pretioasa!

Oare baia ar mai fi la fel de curata si ar mirosi a citrice si a flori, daca Calypsomono nu ar veni la timp sa goleasca putul absorbant? Apa menajera curge in afara casei, fiindca putul absorbant este gol si spalat mecanizat ca totul sa fie tinut sub control.

Dar ce ar fi orasul, daca toate resturile acestea organice, menajere, daca detergentii de vase si de rufe care au scos petele si murdaria ar fi deversate intr-un loc viran sau la marginea urbei?

Lipsa unui loc sigur de deversare a mizeriilor ar provoca epidemii grave, dar Calypsomono  tine totul sub control si are toate certificarile de mediu care demonstreaza responsabilitatea fata de puritatea aerului si a apelor.

Vidanjele moderne si ermetice si furtunele ecologice tin sub control si microbii si mirosurile neplacute.

Iata de ce va recomand sa solicitati atat consultanta vidanjare, cat si vidanjare acestei firme!

Dar competentele acestei firme nu se rezuma la vidanjari. Firma vinde toalete ecologice functionale si la nevoie ofera si intretinerea lor. Acestea sunt ideale pentru santiere, fiindca nimeni nu mai sta sa contruiasca toalete in loc de blocuri. Toaletele ecologice provenind de la aceasta firma le putem vedea si in parcuri si daca sunt curate si intram cu incredere in ele, sa fim recunoascatori aceleasi firme, fiindca asigura si intretinerea lor.

Tot acesti specialisti de marca realizeaza decolmatari si desfundari canalizare, inspectii video canalizare sau racorduri.

Echipa de la Calypsomono actioneaza pentru scoaterea apei provenite din inundatii din subsoluri si din pivnite, apa care a adus cu viteza in acel loc si pietris, scanduri si diferite gunoaie de pe strada.

Daca prin absurd te trezesti cu apa la subsol sau in pivnita, suna-i si solicita-le interventia si vei vedea cat de repede actioneaza, iar tu vei fi linistit ca locuinta nu va fi afectata si nu se va umple de igrasie.

Oamenilor le-ar fi imposibil sa scoata toate acestea cu mainile goale, de aceea utilajele faciliteaza aceste servicii dificile.

Nici caderile masive de zapada nu mai reprezinta o problema pentru cei care apeleaza la firma prezentata mai sus. Chiar daca este tasata sau imbibata cu apa, zapada este curatata, incarcata si dusa departe.

Acum te poti baza pe salariatii onesti de la Calypsomono si pentru dezapezire si tarifele stabilite de ei sunt cele mai mici de pe piata.

Calypsomono si-a castigat locul fruntas din topul celor mai bune firme de profil prin urmatoarele aspecte ale serviciilor pe care le ofera:

-promptitudine, operativitate. Raspund cu promptitudine la solicitare si actioneaza cu operativitate. Ei inteleg ce inseamna o urgenta si cat de mult ii afecteaza pe oameni inundatiile, infundarea canalizarii, caderile masive de zapada, un put absorbant prea plin.

-dotari. Firma romaneasca rivalizeaza cu cele mai tari firme de profil din SUA, Elvetia, Marea Britanie sau Japonia. Tocmai de aceea desfundarea canalizarii se face mecanizat, curatarea si spalarea sistemului de canalizare sau a putului absorbant in acelasi mod.

-vidanje ermetice si furtune ecologice, plus respectarea tuturor normelor privind transportul si deversarea substantelor periculoase.

Constiinciozitatea cu care actioneaza a atras simpatia multor clienti.

-oferirea de consultanta, cand clientii au nevoie de ea. Sfaturile lor sunt oneste si cele mai bune.

-tarife accesibile pentru servicii de calitate premium.

-diversificarea permanenta a serviciilor, in functie de necesitatile clientilor.

Calypsomono figureaza in topul celor mai de incredere furnizori de servicii.