Maratonul primei etape din Turcia a continuat aseară, pe Drumul Împăraților, pe un traseu plin de adrenalină. Trei echipe au spus miercuri seară ”ultima șansă” și au luptat în cursa ultimatum din Istanbul.

Connect-R și Shift, alături de Cuza și Emi, s-au calificat automat în testul sub presiune, urmați de Zarug și Lorelai, cuplu ce a primit cele mai multe voturi din partea celorlalte echipe: ”Mie îmi place când sunt subestimat. Atunci când subestimezi pe cineva lași garda jos și ești mai puțin atent”, a mărturisit Zarug înainte de începerea cursei.

Pentru cele 6 vedete, cursa pentru ultima șansă a fost un maraton tensionat pe străzile orașului de pe două continente – Istanbul. Cultura locală și obiceiurile au stat la baza tuturor misiunilor de miercuri seară, misiuni ce le-au testat vedetelor rapiditatea, atenția la detalii și anduranța. Finalul serii a fost unul tensionat pentru Connect-R și Shift, echipă ajunsă la pe ultimul loc la Irina, căci cei doi au depins de culoarea diamantului din cutia securizată: ”Noi am venit total nepregătiți și acesta e un motiv serios pentru care am ajuns ultimii. Ne-am depășit condiția cu mult”, au afirmat băieții.

Din fericire, diamantul a fost verde, motiv pentru care Connect-R și Shift vor continua cursa alături de colegii lor și în următoarea etapă de pe Drumul Împăraților: ”Ne bucurăm foarte tare că avem ocazia să mergem mai departe pentru că vom vedea ce putem să facem mai mult în urma lucrurilor pe care le-am înțeles azi”, a spus Shift. ”E verde! Rămânem!”, a adăugat Connect-R cu ochii în lacrimi.

Cea de-a cincea ediţie a primului stage Asia Express – Drumul Împăraţilor, difuzată aseară la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţã atât la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, cât şi la nivelul publicului urban.