Cu o perucă blondă, fustă scurtă și tocuri de 12 cm, așa va urca Connect-R pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 20.00, în primul său rol în travesti, când o va imita pe Tina Turner. Pentru această spectaculoasă transformare, Connect-R a stat șase ore la machiaj. Și mărturisește că cel mai frică i-a fost de mersul pe tocuri.

Cel mai greu mi-a fost să merg pe tocuri. Aveam în picioare pantofi marimea 44,5, făcuți la comandă, cu tocuri de 12 cm. Am stat mult și la machiaj: șase ore. Și mai e ceva. Nu reușesc să mă obișnuiesc cu bărbieritul zilnic, deși mulți îmi spun că fără barbă arăt cu mult mai tânăr”, spune Connect-R.

Te cunosc de undeva - Tina Turner - Connect-RArtistul mărturisește că nu a fost chiar în largul său îmbrăcat în haine femeiești. “M-am simțit ciudat, aiurea… un monstruleț (râde). Însă “Te cunosc de undeva!” este pentru mine o distracție profi foarte frumoasă. Chiar e fun”, mai spune acesta.

Ce reacție vor avea jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan atunci când îl vor vedea pe Connect-R transformat în Tina Turner, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului „Te cunosc de undeva!”.

connect -r machiaj