Miercuri, 4 martie, de la ora 20.30, invitații lui Dan Negru la cel mai longeviv show de cultura generală din România, “Te pui cu blondele?”, vor fi Connect-R, Cornel Ilie de la Vunk și Tudor Ionescu de la Fly Project.

Cei trei muzicieni nu doar se vor „bate” în răspunsuri cu cele 50 de blonde din platou, ci vor accepta și provocările care vor veni din partea acestora.

Una dintre ele va fi aceea de a recunoaște, legați la ochi, câteva obiecte pe care le folosesc femeile. Care vor fi aceste obiecte, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri seară.

Tot atunci, Tudor Ionescu va povesti cu ce ocazie a cântat cu formația sa, Fly Project, în fața președintelui rus Vladimir Putin, iar Cornel Ilie va explica de ce este un fan declarat al filmului „Birdman”, recent câștigător a patru  premii Oscar, și de ce trebuie văzut acest film.

La rândul său, Connect-R își va aminti de perioada în care cânta în trupa Giganții și va primi din partea unei blonde un cadou pe care și-l dorea de multă vreme: un ceaun din cupru!

Întrebarea vedetă le va fi adresată celor trei invitați și blondelor deopotrivă de actrița Rodica Popescu Bitănescu.

Cât de dificilă va fi întrebarea pregătită de aceasta, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 4 martie, de la ora 20.30, numai la “Te pui cu blondele?”