Connect-R a stat patru ore la machiaj pentru a intra în personaj la Te cunosc de undeva!

Connect-R a avut parte de o vizită nesperată, în culisele show-ului “Te cunosc de undeva!”. Tatăl său, Aurel Mihalache, și-a dorit să vadă cum își pregătește fiul său personajele care îi pică la ruletă și a venit la platouri.

Domnul Mihalache a stat lângă fiul său aproape patru ore, cât acesta s-a aflat la machiaj, în camera transformărilor, și s-a arătat foarte încântat de ceea ce a văzut acolo.

Tata este un împătimit al muzicii și îi place să socializeze. Așa că s-a simțit extraordinar la noi, la “Te cunosc de undeva!”. A stat lângă mine, la machiaj, dar și  la povești cu Jean de la Craiova, Carmen Rădulescu, Alexandra Velniciuc. I-a plăcut foarte mult acolo, cu noi. Se bucură mult că acum, datorită acestui show, mă vede cântând și muzica pe care el o ascultă. Mi-a zis că i-au plăcut transformările mele în Tina Turner și solistul de la The Turtles”, spune Connect-R.

Concurentul de la “Te cunosc de undeva!” ne-a mărturisit că se gândește serios la o colaborare muzicală cu tatăl său. “Visul lui a fost să cânte. De aceea îmi doresc să înregistrăm împreună o piesă, cât de curând”, mai spune el.

Sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, Connect-R se va transforma în Bob Marley. Iar rolul a fost unul pe placul artistului. “Nu mi-a fost greu deloc acest personaj. Cred că într-o viață anterioară am trăit în Jamaica (râde). Orice aș cânta în stilul reggae îmi iese perfect”, mai spune el.

Dacă îi va ieși perfect transformarea în Bob Marley, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

bob marley - connect-r