În al treilea sezon al emisiunii ”iUmor”, care va debuta la Antena 1 duminică, 5 martie de la ora 20:00 unii concurenți se joacă cu focul. Sau cu mințile juraților Delia, Cheloo și Bendeac, Mihai dovedindu-se ”a fi sau a nu fi” extrem de… receptiv la unele apariții surpriză.

De înțeles de altfel, pentru că după ce vezi astfel de lucruri îți poți pierde mințile sau poți începe să cauți sensul existenței în stil hamletian.

Și pe bună dreptate, mai ales că în noul sezon  – cei care au urcat pe scenă parcă s-au vorbit să depășească orice limită a imaginației.

Astfel, cei 3 jurați ”iUmor” s-au trezit în fața lor, timp de 10 zile cât au durat filmările, cu oameni costumați în lucruri ciudate cum ar fi banană, melc, Femeia-pasăre, Înger, Moartea, Dumnezeu vs Diavol, preoți, dar și Scufița Verde Gotică! Nici Superman, Spiderman și Donald Duck nu au lipsit din această preumblare halucinantă, cărora li s-a adăugat o găină, o osie și o bujie!

Acestea și încă multe altele într-un sezon ca niciunul până acum, în care comedia devine internațională, cu aproape 20 de numere străine, din peste 10 țări, din 5 martie, de la ora 20:00, la Antena 1.

ingerspider manvampir