Noul videoclip al lui Cheloo, ”Prezentul perfect”, are ca protagoniști concurenți din cel de-al cincilea sezon iUmor”.

Audițiile ”iUmor” pentru cel de-al cincilea sezon, difuzat în fiecare duminică, de la ora 20.00, pe Antena 1, le-au dat concurenților o ocazie în plus de a se afirma. Unii dintre ei au primit din partea juratului Cheloo o propunere inedită: aceea de a apărea în următorul său videoclip. ”Nu trebuie să faci nimic deosebit, câteva secunde, orice vrei tu”, a venit propunerea lui Cheloo. Cum toți cei invitați au acceptat, videoclipul a fost deja lansat și este pe locul 4 pe YoutTube, cu peste jumătate de milion de vizualizări.

Concurenții care au apărut în ”Prezentul perfect” vor putea fi văzuți în cel de-al cincilea sezon ”iUmor”, în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.

Anul acesta, aspiranții la marele premiu „iUmor” au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile din sezonul cu numărul cinci, începând din 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei trei câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) și Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea).