Cel de al treilea sezon al emisiunii ”iUmor” va aduce la Antena 1, începând de duminică, 5 martie, de la ora 20:30, cei mai neașteptați concurenți pe scena unei emisiuni de televiziune. Umorul devine internațional, cu lucruri inimaginabile și feluri unice de comedie din zone diferite ale lumii.

Mulți dintre concurenții care vor să îi surprindă pe jurații Mihai Bendeac, Delia sau Cheloo au venit pentru prima dată în România, special pentru emisiunea ”iUmor”, iar efectele nu s-au lăsat așteptate, impresionându-i și pe cei doi prezentatori, Șerban Copoț și Vlad Grigorescu.

Sezonul acesta este diferit de cele de până acum, mai ales prin faptul că show-ul devine complex, cu numere din atât de multe țări. E adevărat, și în primele două sezoane au fost câțiva concurenți străini și momente pe care nu le-am văzut venind, dar acesta este cel mai nebun de până acum și eu cred că îi va pune capăt lui Bendeac”, spune Vlad Grigorescu.

Pe lângă românii care urcă plini de încredere pe scena ”iUmor”, telespectatorii Antena 1 vor vedea și aproape 20 de concurenți din Canada, Statele Unite ale Americii, Elveția, Germania, Italia, Franța, Suedia, Rep. Moldova, Anglia, Barbados și chiar Japonia, fiecare cu tipologia sa de …umor!

Întrebarea este cum vor fi jurații după acest sezon dement. Ținând cont și de faptul că demența asta a luat valențe internaționale și este și mai surprinzător! Încă o dată, recomand celor de la producție să asigure consiliere post traumatică pentru jurați, dar și pentru noi. E un mediu de lucru toxic, epuizant și dacă nu e tratat cu seriozitate poate avea urmări grave: râsul de unul singur, discuții filozofice cu ibricul din bucătărie și revenirea prietenilor imaginari din copilărie”, adaugă Șerban Copoț, după ce i-a cunoscut și a vorbit cu toți concurenții ”iUmor” din sezonul al treilea, care va avea startul duminică, 5 martie, de la ora 20:30 la Antena 1.