București, 21 August 2023

Eko Group, un grup de firme din România, dorește să clarifice unele informații care circulă în spațiul public și să aducă la cunoștința partenerilor, clienților și publicului larg următoarele aspecte:

  1. Identitatea Eko Group: Eko Group NU are asociați în piața de advertising din România. Publicitatea OOH este o divizie distinctă și integrală a Eko Group și nu este asociată sau afiliată cu nicio altă agenție, firmă sau entitate juridică din România.

 

  1. Clarificări legate de Wey Media: Contrar informațiilor care circulă, Eko Group nu este și nu a fost niciodată compania ce desfasoara activitate operaționala pentru societatea Wey Media. Suntem entitati distincte, aflate in concurenta directa.

 

  1. Utilizarea abuzivă a numelui Eko Group: Am observat cu îngrijorare că Wey Media se folosește în mod abuziv de numele Eko Group și Publicitate OOH, chiar mergând atât de departe încât să înființeze o firmă cu aceste nume. Aceasta este o încercare evidentă de a beneficia de pe urma reputației și muncii echipei Eko Group.

 

  1. Mesaj pentru parteneri și clienți: Dorim să informăm toate agențiile de media din România și toți clienții noștri fideli că Wey Media se folosește în mod abuziv de numele și brandul Eko Group. Vă asigurăm că Eko Group rămâne dedicat oferirii de servicii de calitate și că orice informație contrară este falsă.

 

  1. Avize pentru steagurile directionale: Eko Group este compania de marketing din București ce desfasoara activitatea in conformitate cu dispozitiile legale, obține și deține avize pentru toate steagurile directionale pe stâlpii de iluminat. Sugeram clientilor sa se informeze cu privire la componenta preturilor propuse de catre de catre prestatorii de servicii de publicitate outdoor, precum si informatii cu privire la legalitatea amplasarii mijloacelor de publicitate outdoor de catre acestia.

 

În încheiere, Eko Group își reafirmă angajamentul față de transparență, integritate și profesionalism. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă asigurăm că vom continua să oferim servicii de cea mai înaltă calitate.

 

Pentru orice clarificări sau informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați:

office@ekogroup.ro

0771 303 303