Cu o cifră de afaceri anuală de aproximativ 70 milioane lei și o echipă de peste cincizeci de angajați, organizația Walmark România sărbătorește anul acesta 20 de ani de succes pe piața românească.

Compania Walmark este lider regional în Europa Centrală și de Est în categoria suplimentelor alimentare. În România, Walmark a pus bazele acestei categorii, iar branduri bine-cunoscute de consumatori, precum Proenzi Artrostop, Urinal și Mininmarțieni, ocupă poziția de lider pe segmentele de piață aferente.

Misiunea Walmark este aceea de a ajuta oamenii să devină cea mai bună versiune a lor. Portofoliul de produse Walmark cuprinde produse inovatoare, la standarde de calitate europeană, obținute prin îmbinarea științei cu elementele binefăcătoare ale naturii.

„2017 este anul care marchează 20 de ani de prezență Walmark in România. Sărbătorim două decenii de când ducem misiunea Walmark mai departe și ajutăm oamenii să-și atingă cea mai bună versiune a lor.  Iar cea mai bună versiune a noastră este aceea în care suntem sănătoși și putem să ne bucurăm din plin de fiecare etapă din viață. Aceasta este esența companiei Walmark. La împlinirea a douăzeci de ani de excelență pe piața românească, doresc să le mulțumesc colegilor care zi de zi pun în aplicare misiunea noastră, partenerilor care ne sunt alături, și mai ales clienților care au încredere în noi.” a declarat Gabriel Băloiu, Director General Walmark Romania.

Printre cele mai cunoscute și apreciate suplimente alimentare aflate sub umbrela Walmark sunt gamele: Proenzi, ce menține sănătatea și flexibilitatea articulațiilor; Urinal de la Idelyn, care ajută la buna funcționare a aparatului urinar feminin; GinkoPrim, susține memoria și circulația periferică; MemoPlus, ajutor esențial în performanța intelectuală și în refacerea resurselor de energie;  Minimarțieni, care contribuie la creșterea și dezvoltarea armonioasă a copiilor.

Suplimentele alimentare Walmark pot fi găsite în farmaciile partenere, dar și online pe www.ewalmark.ro.