Comedia teatrală ”Haimanaua”, în regia lui Dan Tudor, o adaptare plină de haz după „Omul care a văzut moartea”, este una din cele mai jucate piese ale dramaturgului Victor Eftimiu. După numeroase reprezentații susținute cu succes pe scenele de teatru din toată țara, ”Haimanaua” aduce buna dispoziție și la București! 

Astfel, iubitorii spectacolelor de teatru de comedie sunt invitați luni, 16 noiembrie la Palatul Național al Copiilor, la ora 19:00,  să guste o veritabilă porție de râs, garantată prin jocul actoricesc al îndrăgiților artiști: Tudorel Filimon, Andrei Duban, Alina Chivulescu, Dragoș Ionescu, Adela Popescu, și Dan Tudor.

Dincolo de talentul cu care ne-a convins, Dan Tudor ştie să construiască adevărul teatral, să decupeze momente, să valorifice potenţialul unor situaţii comice, regizorul alegându-și  întotdeauna cu remarcabilă îndemânare actorii.

Pe 16 noiembrie, publicul se poate bucura din plin de întâlnirea cu unii dintre cei mai iubiți și mai populari actori români de comedie.

Extraordinar!!! Toată presa vuiește! Politica învinge dragostea! Planurile electorale sunt date peste cap! Un cetăţean a încercat să se sinucidă. În ultima clipă, este scos din apă. Salvatorul lui este declarat Omul Zilei. Oraşul îl vrea primar, familia este dezbinată.

Deznodământ tulburător! Cine este până la urmă vagabondul care a înscenat totul și cu ce scop?!

”Haimanaua”, comedia hollywoodiană a lui Dan Tudor surprinde prin versatilitatea montării și prin dezinvoltura cu care alternează măștile absurde ale vagabondului.

Alexandru Filimon este interpretat surprinzător printr-un joc al destinului de … Tudorel Filimon, secondat cu patos de senzuala Alina Chivulescu în rolul soției și de exuberanta Adela Popescu în ipostaza funny a fiicei îndrăgostite. Andrei Duban și Dragos Ionescu, actori cunoscuți și deveniți indispensabili spectacolelor lui Dan Tudor, dau siguranță și savoare comică acestei noi și inspirate puneri în scenă.