Magazine online sunt tot mai multe, asadar ai de unde alege, indiferent ce fel de produse vrei sa cumperi – de la cosmetice la fashion, de la IT&C la mobila, de la decoratiuni la produse alimentare si tot asa. Cam tot ceea ce se gaseste in offline se poate gasi si online (ba chiar mai mult si mai usor, daca ne gandim ca pe internet ai totul la indemana, aproape fara restrictii geografice).

In calitate de client, pe langa pret (care trebuie sa fie cat mai mic) mai ai si alte pretentii atunci cand faci shopping online. Vrei sa poti avea acces la informatii complete, sa primesti garantie in conditii legale precum si drept de retur. Si totul cat mai prietenos, cu cat mai mult respect. Vrei sa poti comunica usor si rapid, prin diverse feluri, inclusiv direct prin chat online, dar sa ai si posibilitatea de a suna la un numar de telefon. Si dincolo de toate astea, vrei sa primesti ceea ce ai comandat cat de repede se poate, de preferat chiar in aceeasi zi.

Si da, se poate curierat in aceeasi zi, cel putin in Bucuresti, pentru magazinele care au sediu in zona. De la emag si pana la alte magazine de nisa, tot mai multe incep sa propuna clientilor acest tip de livrare speciala (in unele cazuri gratuit, in alte cazuri contra cost, ca un extra-optiune).

Cei de la Fastius Curier – companie cu multi ani de experienta in Bucuresti si Ilfov (aproape 14) – au lansat inca de anul trecut serviciul Treispe, singurul serviciu de curierat exclusiv dedicat mediului e-commerce. Mai exact, magazinele partenere pot solicita, zilnic pana in ora 13, livrare in aceeasi zi. Clientul comanda in magazinul online in prima parte a zilei, iar in a doua parte a zilei primeste pachetul.

Fastius Curier este cunoscut in piata pentru faptul ca poate oferi livrari prioritare (chiar si intr-o ora), insa ceea ce este interesant la Treispe este ca serviciul este bine adaptat la mediul e-commerce, inclusiv in privinta pretului (un cost prietenos, gandit astfel incat sa fie doar cu putin mai mare fata de costul standard al unei livrari in ziua urmatoare).

Oare cum vor evolua lucrurile in curierat in anii urmatori? Nu-i exclus sa avem livrari in aceeasi zi (la comenzile online) chiar si intre localitati relativ apropiate. Spre exemplu, magazinele din Bucuresti sa poata livra sameday in Constanta, Ploiesti, Brasov sau Pitesti.