Colectiile de garduri si porti din aluminiu de la Davos-Europe.com, alegerea ideala pentru locuinte moderne si sigure

Locuintele sunt lucruri in care investim de-a lungul vietii nu doar bani ci si sentimente, pentru ca fiecare dintre noi ne legam sufleteste de caminele noastre. O locuinta completa inseamna adesea numeroase investitii care mai de care mai importante, foarte multa dedicare si decizii  uneori dificile. Cu toate acestea, fara suportul si consilierea unor specialisti dedicati, este posibil ca eforturile noastre sa nu fie rasplatite.

Atunci cand vorbim despre confort si despre intimitate, exteriorul unei locuinte este la fel de important precum este si interiorul.

O investitie careia merita sa ii acordam toata atentia noastra este gardul, deoarece este unicul lucru pe care trecatorii il pot observa, iar identitatea unei case este data de exteriorul acesteia. Daca pana nu demult lemnul si fierul forjat reprezentau o alegere de top a proprietarilor de locuinte, astazi,  aceste garduri si porti din aluminiu prezinta din ce in ce mai mult interes.

Daca vizitati colectiile impresionante ale Davos-Europe.com – producator autohton de garduri si porti din aluminiu – veti intelege ca intre estetica si calitate  trebuie sa existe o legatura stransa, pentru a putea vorbi de locuinte cu adevarat  sustenabile, cu o identitate proprie aparte.

Iata cateva lucruri interesante despre varietatea de modele ale acestui producator:

Colectia Compact

Vine in intampinarea celor pentru care intimitatea este un lucru important. In cadrul colectiei Compact aveti posibilitatea de a descoperi o gama larga de porti si garduri din aluminiu care limiteaza foarte mult vizibilitatea in interior (profilele sunt imbinate, nu exista spatii intre ele), dar ofera si posibilitatea personalizarii cu decoruri  inox, tabla  perforata sau lamele anodizate.

Colectia Prisma

            Modelele colectiei Prisma sunt solutia ideala pentru cei care prefera eleganta prin simplitate. Spre deosebire de cele din colectiile Compact si  Supreme, aceste porti sunt recomandate si pentru dimensiuni mari. Designul special al lamelelor tine departe privirile indiscrete si face fata cu brio rafalelor puternice de vant.

Colectia Supreme

            Colectia Supreme inseamna eleganta, rafinament si foarte mult stil. Prin alternarea armonioasa de profile striate mate si lamele inguste cu aspect de oglinda, aceasta colectie  este dedicata tuturor celor care isi doresc ca locuintele lor sa se distinga cat mai bine si sa impresioneze orice trecator.

gard aluminiu davos