Colantarea auto este o modalitate foarte eficienta de a-ti promova afacerea, in special pentru business-urile mici, care activeaza pe plan local. Oamenii sunt mai expusi la brand-ul firmei tale si tind sa il retina si sa apeleze la acesta atunci cand au nevoie de respectivele servicii sau produse.

In cazul in care nu esti convins daca sa iti imbraci automobilul cu un autocolant si daca acesta poate contribui la promovarea afacerii tale, atunci afla motivele pentru care acesta se dovedeste cel mai eficient instrument de marketing.

Iti expune brand-ul la un public larg

In functie de ce alegi, daca sa colantezi doar masina ta sau si pe cele ale angajatilor tai, de cat de des sunt utilizate automobilele si pe ce ce distanta, vizibilitatea afacerii tale poate creste tot mai mult. Astfel, brand-ul tau va fi expus nu doar la publicul tau tinta si la cei din afara, potentiali clienti.

Totodata, este de retinut faptul ca vizibilitatea nu are loc doar atunci cand vehiculele sunt in trafic, ci si cand se afla int-o parcare publica.

Nu prezinta o reclama agresiva

Probabil te-ai saturat sa auzi si sa vezi in jur reclame care te asalteaza cu oferta brand-urilor carora apartin si care iti distrag atentia de la propriile activitati. Acest lucru poate fi sufocant. In schimb, autocolantul promoveaza brand-ul intr-un mod calm, linistit, fara a-ti atrage atentia intr-un mod ostentativ.  Asadar, oamenii pot interactiona cu reclama ta fara a fi constransi sa o faca.

Este cea mai ieftina forma de marketing

Spre deosebire de alta forma de promovare offline, varianta de colantare auto profesionista se dovedeste a fi cea mai eficienta si accesibila ca pret. Spre exemplu, panourile publicitare te taxeaza in functie de perioada pe care doresti sa mentii anuntul. In acelasi timp, autocolantul tau este platit o singura data, la aplicare si il poti mentine oricat timp doresti, chiar si cativa ani de zile, putand a fi inlocuit oricand cu un alt design pentru business-ul tau.

Iti protejeaza caroseria

Autocolantul are si rolul de a-ti proteja caroseria masinii de zgarieturi, praf si conditiile meteo daunatoare vopselei acesteia. De asemenea, autocolantul nu afecteaza starea vopselei, se aplica si se indeparteaza cu usurinta.

Alege sa iti promovezi afacerea cu ajutorul colantarii auto. Beneficiezi de un cost redus, vizibilitate pe plan local si nu numai si protectie pentru caroserie.

https://drive.google.com/open?id=0B1sckUsEHu30ams0eWpURGZvUGc