Digi 24 continuă campania de achiziții de toamnă. Jurnaliștii Claudiu Pândaru şi Florin Negruţiu se alătură echipei de știri a Digi 24.

Doi dintre cei mai respectaţi jurnalişti din România, Claudiu Pândaru şi Florin Negruţiu, se alătură, din octombrie, proiectului Digi24. Cei doi vor realiza o serie de interviuri cu personalităţi, vor analiza şi contextualiza, în Jurnalele de ştiri şi emisiunile Digi24, cele mai importante evenimente ale zilei. Cei doi vor fi prezenţi la Digi24 atât pe platforma on air, cât şi pe cea online.

“Mă alătur cu bucurie unei echipe de profesionişti care a transformat Digi24 în locul în care jurnalismul de calitate este principala ţintă. Îi cunosc pe mulţi dintre viitorii mei colegi şi am certitudinea că-mi voi face aici meseria cu plăcere”, spune Claudiu Pndaru, jurnalist cu remarcabilă experienţă de televiziune, presă scrisă şi on-line.

Consecvent valorilor sale: echidistanţă, echilibru şi profesionalism, Digi24 îşi întăreşte echipa de profesionişti cu doi dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti din România.

“De ce Digi24? Pentru că, în ultima jumătate de an, televizorul meu a stat pe Digi24. Pentru că este un post care nu ţipă la telespectatori, care respectă meseria de jurnalist şi care-şi respectă publicul. Sunt convins că mulţi dintre cei care m-au citit în ultimii 10 ani se află printre telespectatorii Digi24”, îl completează Florin Negruţiu,  jurnalist cu o experienţă de 16 ani în presa scrisă.

Din martie 2014, potrivit deciziei CNA, Digi24 este grila must carry. Astfel, toţi operatorii de cablu din România au obligaţia să îl introducă în pachetul de bază.