De luni, 19 octombrie, Digi 24 lansează o nouă emisiune zilnică, ”24 de minute„, moderată de Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu.

Lumea este în continuă schimbare. Fiecare minut contează atunci când evenimentele sunt în desfăşurare. Pentru cei conectaţi în online Digi24 lansează, din 19 octombrie, un nou concept de emisiune.

Alternativ, Claudiu Pândaru şi Florin Negruţiu vor explica actualitatea în „24 de minute”, de luni până joi, de la 12.30.

Emisiunea poate fi urmărită pe Digi24 şi pe www.digi24.ro. Cei doi vor avea, zilnic, invitaţi alături de care vor dezbate cele mai importante subiecte ale zilei.

“Stăm faţă în faţă cu cei care contează şi punem întrebările corecte pentru cei care ne privesc”, spune Florin Negruţiu.

Formatul emisiunii de pe www.digi24.ro presupune interacţiune cu publicul din online care poate participa activ şi poate pune întrebări pe Facebook. Scopul final este ca informația obținută de internauţi să fie clară și utilă.

„Sunt 24 de minute în care afli ce te interesează, fără zgomot, în care ştirea este cea care primează”, spune Claudiu Pândaru.

De luni, de la 12.30, pe Digi24 şi pe www.digi24.ro actualitatea zilei este cea mai importantă, fie că este vorba despre decizii politice, economice sau sociale. Toate informaţiile vor fi explicate în “24 de minute”.